Суперліга (чоловіки). Сьогодні – старт 4-го туру

17:26 | 11 ноября 2015

Черговий тур чоловічої Суперліги розтягнеться цього разу аж на чотири дні! Стартує він матчем у середу: у Сумах зустрінуться місцевий «Хімпром» та харківська «Юракадемія».

Перенесення ігор в Сумах на два дні раніше пов’язано з виступами юніорської збірної України (гравці 1997 р.н.), яка готується до виїзду на чемпіонат EEVZA. Збірну 18-річних тренує саме наставник «Хімпрому» Микола Пасажин…

На день раніше, ніж звичайно, проведе свої матчі і харківський «Локомотив», який вже 17 листопада має стартувати у Кубку ЄКВ (матчі 17-го та 19-го числа на виїзді проти словацького «Мірада»).

А поки що клуби сконцентруються на вирішенні питань у національній першості. У матчах 4-го туру особливо інтригуючих протистоянь начебто не очікується – лідери грають проти команд з нижньої частини таблиці. Що ж, подивимося, чи справдяться прогнози фахівців…

Також звертаємо увагу вболівальників на те, що «Фаворит» відтепер проводитиме свої матчі у Полтаві, тож запрошуємо полтавських вболівальників відвідати поєдинки підопічних Анатолія Офата, які в минулому турі здобули свою першу перемогу в сезоні. Ігри відбудуться у спорткомплексі Полтавського заводу медичного скла.

 

Суперліга (чоловіки). 4-й тур

 

«Хімпром-СумДУ» -- «Юракадемія»

Суми. СК «Олімп».

Матчі – 11 листопада (17.00), 12 листопада (12.00).

 

«Локомотив» -- «Вінниця»

Харків. Палац спорту «Локомотив» ім. Кірпи.

Матчі – 12 листопада (17.00), 13 листопада (16.00).

 

«Дніпро» -- «Буревісник-ШВСМ»

Дніпропетровськ. СК ПДАБА.

Матчі – 13 листопада (17.00), 14 листопада (11.00).

 

«Фаворит» -- «Барком-Кажани»                                                                      

Полтава. СК ПЗМС.

Матчі – 13 листопада (18.00), 14 листопада (11.00).

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник