Кубок України (чоловіки). Порятунок «Вінниці» та інші результати дня

05:56 | 28 ноября 2015

У п’ятницю були зіграні перші матчі в рамках II етапу Кубка України серед чоловічих команд. Про їхні результати – у нашому огляді.  

У групі «Б-1», матчі якої проходять у Харкові, зустріч між сумським «Хімпромом» та львівськими «Кажаними», цілком можливо, стане визначальною у боротьбі за місце у фінальному раунді.  

Глядачі вправі були очікувати інтриги у цьому протистоянні, але боротьби не вийшло. «Барком» не залишив шансів підопічним Миколи Пасажина. Галичани мали тотальну перевагу у кожній партії, про що свідчить і рахунок -- у кожному з сетів «Кажани» не дозволили суперникам набрати хоча б 20 очок. У сумчан не виходив прийом, а також гра на блоці. Звідси і кураж львівських волейболістів, які впевнено довели справу до «сухої» перемоги. 

У поєдинку першої та другої команд «Локомотива» жодної несподіванки не сталося. Резервісти непогано починали партії, часом навіть вели у рахунку по ходу сетів, але у підсумку все завершувалося перемогою старших за рангом.

У групі «Б-2» в Дніпропетровську місцевий «Дніпро» легко розібрався з «Новатором» з Хмельницького – 3:0. 

А ось в іншій грі – між «Буревісником» та «Вінницею» -- відбувався справжній трилер. Чернігівці виграли два перших сети (обидва -- з мінімальним рахунком, причому у другій партії цифри на табло зафіксували 29:27), але у двох наступних відрізках гравці «Берувісника», як-то кажуть, розклеїлися і віддали ініціативу. Все вирішилося у п’ятій партії, яка стала окрасою матчу – 18:16 на користь «Вінниці».  

У суботу та неділю з’ясування стосунків у Кубку України продовжиться. Запрошуємо вболівальників відвідати матчі в Харкові та Дніпропетровську.  

Результати та розклад ігор II етапу – тут.

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник