Кубок України (чоловіки). «Локо» - у фіналі

17:41 | 26 декабря 2015

Харківський «Локомотив» у першому півфінальному матчі «Фіналу чотирьох» у трьох сетах здолав чернігівський «Буревісник». 

«Буревісник-ШВСМ» -- «Локомотив» -- 0:3 (22:25, 23:25, 10:25)

«Буревісник-ШВСМ»: Прохоренко, Каліберда, Копич, Чмирьов, Гладенко, Дикун; Данилов, Чуб (л), Борисенко, Сірий, Старченко (л), Татаренко, Бєлік. Тренер – Микола Благодарний.

«Локомотив»: Теременко, Плотницький, Татарінцев, Ковальчук, Рудницький, Томін; Гармаш (л). Фомін (л), Слинчук, Мороз, Головень. Тренер – Юрій Філіпов.  

Судді: В.Козловський (Рівне), М.Мельник (Івано-Франківськ).

Тривалість матчу: 71 хв. (22+29+20)  

26 грудня. Львів. Палац спорту «Галичина».

Пропонуємо вашій увазі по гарячих слідах коментарі учасників зустрічі. 

Юрій ФІЛІПОВ (головний тренер «Локомотива»):

«На відміну від нас, гравці Чернігова грали досить розслаблено, рівень відповідальності за результат у них не настільки високий, як у нас. Цим напевно і можна пояснити те, що у перших двох партіях «Буревісник» нав’язав нам боротьбу, досить добре подавав. Але незважаючи на це ми виконали план на гру і досягли перемоги. Які очікування від другого півфіналу? Це волейбол, і може трапитися все, що завгодно. У фіналі для нас немає різниці, з ким грати. Завдання у нас одне – виграти Кубок».

Микола БЛАГОДАРНИЙ (головний тренер Буревісника»):

«Важко сказати, наскільки справедливий результат – 0:3. Мені здається, одну або навіть дві партії ми могли взяти! Чому це не вдалося? Уся справа в майстерності виконавців. У «Локомотиві» зібрані кращі гравці України, наша ж команда складається майже повністю з місцевих вихованців, які не так часто грають на такому рівні, як сьогодні. Якщо підсумувати наш виступ у півфіналі, то скажу, що ми зіграли, як могли. Але могли зіграти і краще… Серед своїх підопічних відзначу діагонального Дикуна. 

З ким хотілося б зіграти у півфіналі? Сподіваюся, що сперечатимемося за бронзу з «Баркомом». В такому разі господарі на собі відчують, що значить починати поєдинок о дев"ятій годині ранку. Гадаю, що настільки ранній початок матчу за третє місце – це неповага до Кубку України. Щоб почати грати у 9.00, я повинен підняти хлопців о 5.00… Втім, завдання посісти місце на п"єдесталі пошани я з команди не знімаю».

Юрій ТОМІН (гравець «Локомотива»):

«Атмосфера у Львові дуже хороша. Я родом із Західної України, і мені приємно, що на ці матчі прийшли багато моїх знайомих.

Змагання у Кубку України відрізняються за своїм накалом від змагань у Суперлізі. В одній грі кожна команда може налаштуватися і показати несподіваний результат. Ось і Чернігів, на мою думку, зібрав всі сили, щоб спробувати пройти нас, і в деяких відрізках поєдинку нам було досить складно. Відчутних проблем завдав їхній діагональний Дикун у першій партії, та й у другому сеті ми довго не могли відірватися в рахунку, і тривалий час були «гойдалки».

Що ж, тим краще ми підготувалися до фінальної гри. Будемо в тонусі у неділю!» 

  

 

Прес-служба ФВУ

Источник