Чоловіча Суперліга повертається!

19:55 | 14 января 2016

15—17 січня в чотирьох українських містах відновляться змагання у найвищому дивізіоні чемпіонату країни серед чоловічих команд – Суперлізі.

Після паузи, пов’язаної з новорічними та різдвяними святами, команди повернуться у гру у 7-му турі Суперліги. Тур розпочнеться у п"ятницю у Львові. Срібний призер Кубку України сезону-2015/2016 «Барком-Кажани» прийматиме на своєму майданчику харківську «Юракадемію». Обидва колективи – прямі конкуренти у турніріній таблиці і головні претенденти на місця на п’єдесталі пошани цього року. Львів"яни лише на одне очко випереджають юристів, маючи в своєму активі 26 пунктів.

Мотивація у підопічних Яна Суха повинна зараз зашкалювати – після програного фіналу Кубка «Локомотиву» галицький коллектив спробує відігратися на земляках залізничників. Але і команда Володимира Романцова навряд чи просто так віддасть ініціативу супернику. Тож львівських вболівальників волейболу, впевнені, знову очікують цікаві матчі.

Діючий чемпіон та новоспечений володар Кубка України цього сезону «Локомотив» екзаменуватиме останню команду турнірної таблиці – лубенський «Фаворит». Незважаючи на те, що номінальними господарями матчів є підопічні Анатолія Офата, за домовленістю між клубами обидві зустрічі відбудуться у Харкові на домашньому майданчику «Локомотива». Це має допомогти харків"янам якнайкраще підготуватися до більш серйозного протистояння – 19 січня вони вперше за два сезони проведуть вдома матч єврокубка, суперником буде словенський «Кальцит».    

У Вінниці місцевий клуб з однойменною назвою прийматиме волейболістів дніпропетровського «Дніпра». Безперечними фаворитами протистояння вважаються гості.

І, нарешті, у Чернігові очікується ще одне протистояння команд-сусідів. «Буревісник» та «Хімпром» у турнірній таблиці розділяє одне очко, тож після 7-го туру розташування колективів може істотно змінитися.

 

Розклад матчів та турнірна таблиця – за цим посиланням.

 

Прес-служба ФВУ

Источник