«Волинь» - «Галичанка». Коментарі тренерів

18:55 | 19 января 2016

Представники луцького ВК «Континіум-Волинь-Університет» та ВК «Галичанка-ТНЕУ-Вікнарьов» прокоментували перебіг подій в матчах цих команд, які відбулися у 8-му турі Суперліги (3:1, 2:3). 

Богуслав ГАЛИЦЬКИЙ, головний тренер ВК «Континіум-Волинь-Університет»:

- Як будь-якій молодій команді, нам бракує досвіду, потрібно впевненіше грати на майданчику. Ми можемо сильніше атакувати, в третій зоні краще блокувати, сильніше подавати… На тренуваннях у них це все виходить. А в залі при глядачах дівчата трохи губляться. В літнє міжсезоння команду покинули всі найдосвідченіші гравці. І нам зараз банально не вистачає лідера. Побачимо, кому з дівчат зараз буде під силу взяти цю нішу. 

Андрій РОМАНОВИЧ, головний тренер ВК «Галичанка-ТНЕУ-Вікнарьов»:

- У «Волині» дуже потужній підбір молодих гравців. Досвідчені переходять в інші клуби, а тут знову хвиля за хвилею постійно йде підготовка молоді. Тому в Луцьку завжди був і буде сильний волейбол. Ми не очікували перемогти в двох матчах, ми просто хотіли показати хорошу гру. Тепер ми побачили свої помилки, будемо над ними працювати. На жаль, в Україні зараз мало яка команда може дозволити собі мати дев’ять рівноцінних гравців. В нас Дуднік випала, основний гравець, і це вкрай негативно впливає на нашу гру. Якби Катя грала, був би кращий результат. 

Тетяна ЯЦКІВ, гравець ВК «Континіум-Волинь-Університет»:

- Ми стараємося грати, хочемо довести, що можемо потрапити в першу «четвірку». Луцьк вже заскучав за матчами такого рівня. Думаю, цього року все в наших силах.

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами сайту «Волинські новини»

 

 

 

 

Источник