«Локомотив» — «Кальцит». Післяматчеві коментарі  

22:56 | 20 января 2016

Головний тренер «Локомотива» Юрій Філіпов та гравці харківської команди прокоментували перемогу у першій грі над словенським «Кальцитом» — 3:1.

 

Зокрема, наставник залізничників Юрій Іванович ФІЛІПОВ відзначив:

«При підготовці до поєдинку зі словенцями ми зіткнулися із серйозними кадровими проблемами. У нас був травмований Микола Мороз. А протягом останніх двох тижнів Юрій Томін був з температурою 38—39. До того ж, буквально позавчора (за два дні до матчу. – Прим.ред.) отримав пошкодження Пилип Гармаш. Радий, що за таких обставин хлопці зібрали волю в кулак і діяли за принципом «один за всіх і всі за одного» і перемогли.

Звичайно, наше завдання ще не вирішено – на нас очікує складна гра на виїзді. Розберемо свої помилки і будемо далі вивчати опонента: у нас є п’ять—шість відеозаписів з матчами «Кальцита» плюс проаналізуємо нашу очну зустріч у Харкові».  

Діагональний «Локомотива» Олег ПЛОТНИЦЬКИЙ дав післяматчевий коментар сайту Sport.ua:

«Ми дуже раді перемозі, добре налаштувалися — і це дало позитивний результат! Хотілося б подякувати нашим уболівальникам, які гнали нас вперед — до перемоги. Гра вийшла хорошою. «Кальцит» — гідний суперник, але ми добре розібрали тактику гри! Нам вдавалося все, але в третій партії ми трохи зменшили оберти. А от у четвертій — зуміли знову зібратися і довести гру до перемоги! Тепер нам належить зіграти 27 січня на їхньому майданчику, там у словенців буде перевага свого залу і вболівальників». 

Ліберо «Локомотива» Денис ФОМІН також прокоментував матч сайту Sport.ua:

«Це була довгоочікувана гра, оскільки за останні два роки єврокубки на території України не проводилися. Це була велика відповідальність, і нам не хотілося підвести ані наших кращих вболівальників, ані керівництво, ані себе. Здорово, що здобули перемогу, але це всього лише один крок до нашої мети. Звичайно ж, мета — це трофей!

Суперник у нас цікавий, з гарною грою, тому на виїзді буде непросто. Зробимо висновки, проведемо роботу над помилками — і, сподіваюся, повторимо результат!»

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник