Суперліга (чоловіки). Анонс 8-го туру

14:41 | 22 января 2016

22—23 січня відбудуться матчі 8-го туру Суперліги. Центральним можна назвати протистояння у Дніпропетровську, де «Дніпро» прийматиме «Локомотив».

Що стосується харків’ян, то вони виступають у доволі напруженому графіку: ігри в чемпіонаті чередуються з матчами єврокубків. Лише у вівторок залізничники зіграли зі словенським «Кальцитом» і перемогли – 3:1. Тепер доведеться переключитися на справи у внутрішньому турнірі, після чого – поїздка до Словенії на матч-відіповідь.

Дніпропетровці з перемінним успіхом виступили у минулому турі у Вінниці: перемога і поразка. Настав час випробувати сили на набагато серйознішому супернику. У фінальній частині Кубка України «Дніпро» і «Локомотив» так і не зустрілися (дніпряни поступилися у півфіналі і грали після цього в матчі за бронзу, тоді як «Локо» виступав у фінальній грі), тож зараз команди Віталія Стаднікова і Юрія Філіпова нарешті зійдуться в очній дуелі.

Досить інтригуючою виглядає і пара «Буревісник» «Юракадемія». Обидва колективи знаходяться у протилежному емоційно-психологічному стані після минулого туру. Нагадаємо, чернігівці практично розгромили на своєму майданчику сумський «Хімпром», а «Юракадемія», навпаки, невдало виступила у Львові у зустрічі з прямим конкурентом за призові місця, де взяла лише одну партію в двох матчах з «Баркомом». Наразі підопічні Володимира Романцова продовжують зберігати за собою третю сходинку, але на п’яти наступають інші колективи, тож втрати очок небажані…

Львівський «Барком» прийматиме «Вінницю», яка попередній 7-й тур завершила на мажорній ноті, обігравши «Дніпро» 3:0. Львів’яни мають тримати в голові також і спогади про 1-й тур нинішньої першості, коли вінничани на своєму майданчику створили міні-сенсацію, перемігши підопічних Яна Суха з рахунком 3:2. Зрозуміло, зараз обидві команди вирішують зовсім різні завдання у чемпіонаті, але вболівальники, схоже, розчаровані не будуть, побачивши це суперництво. Тим більше, що перша гра, за вже доброю для Львова традицією, починається у зручний час – ввечері в п’ятницю.

Нарешті, лубенський «Фаворит» прийматиме срібного призера минулого чемпіонату «Хімпром». Останній переживає нелегкі часи і знаходиться на передостанній сходинці турнірної таблиці. На останній – саме «Фаворит». Ігри проходитимуть у Полтаві, у приміщенні ДЮСШ №2.

 

«Дніпро» «Локомотив»

Дніпропетровськ. 22 січня – 17.00, 23 січня – 11.00.

Статистика останніх зустрічей (цей і попередній сезони):

2 матчі: +0-2, партії – 0—6, очки – 0—6.

«Буревісник-ШВСМ» «Юракадемія»

Чернігів . 22 січня – 16.00, 23 січня – 12.00.

Статистика останніх зустрічей (цей і попередній сезони):

7 матчів: +1-6, партії – 5—19, очки – 3—18.

«Барком-Кажани» ВК «Вінниця»

Львів. 22 січня – 19.15, 23 січня – 11.00.

Статистика останніх зустрічей (цей і попередній сезони):

8 матчів: +4-4, партії – 16—15, очки – 12—12.

«Фаворит» «Хімпром-СумДУ»

Полтава. 22 січня – 16.00, 23 січня – 11.00.

Статистика останніх зустрічей (цей і попередній сезони):

9 матчів: +0-9, партії – 2—27, очки – 0—27.

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник