Волейбольний фестиваль в Ірпені

15:55 | 09 февраля 2016

Минулими вихідними напередодні міжнародного дня волейболу, який святкується сьогодні, в місті Ірпінь, що на Київщині, пройшов волейбольнимй фестиваль. 

В його рамках, зокрема, у залі місцевої ДЮСШ пройшов відкритий турнір пам"яті Григорія Славінського. Участь у змаганнях взяли команди «Лісопроект», «Сапсан», ВК «Боярка» та ВК «Ірпінь». У перший день турніру команда з Боярки перемогла команду «Сапсан» з рахунком 3:0, але у другій зустрічі поступилася команді «Лісопроект» з Ірпеня з рахунком 1:3.

Слід відзначити, що волейбольний фестиваль та сам турнір було організовано на високому рівні. Подія привернула увагу чималу кількість вболівальників, а також представників засобів масової інформації.

До Ірпеня в цей день завітали і поважні гості, що представляють спортивні організації. Зокрема, це член Виконкому ФВУ, голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Михайло Мельник.

Нагадаємо, що у минулому році саме в Ірпені на високому рівні був проведений звітний Конгресу ФВУ, а разом з цим і ряд урочистих заходів з приводу 90-річчя українського волейболу. Учасники зібрань виявляли бажання приїхати в наше місто знову і в цьому році, вже на звітно-виборчий Конгрес ФВУ!

Дякуючи новій спортивній політиці, розрахованої на популяризацію здорового способу життя у місті та зокрема «волейбольному меру» Володимиру Карплюку, який свого часу активно займався цим видом спорту, Ірпінь крок за кроком «волейболізується». З"явилися нові волейбольні та спортивні майданчики та оновлюється уся спортивна інфраструктура.

Історично склалося, що у місті працювали та нині працюють високодосвідчені фахівці з волейболу, які підготували не одну плеяду молодих спортсменів. Хочеться вірити, що обопільні зусилля спортивної громади та влади дадуть подальший поштовх у розвитку  волейболу у регіоні.

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами порталу www.irpinian.in.ua

 

 

 

Источник