Микола ПАСАЖИН: «Все в наших руках»

04:28 | 17 февраля 2016

Головний тренер сумської команди поділився враженнями про останні матчі з «Юракадемією» і розповів про плани колективу. 

Слід відзначити, що хімпромівці у другому турі поспіль набирають у спарених виїзних матчах рівно три очки. Спочатку так було у Дніпропетровську у зустрічах з місцевим «Дніпром», і ось тепер у Харкові в іграх з «Юракадемією». Після повернення додому наставник сумчан Микола ПАСАЖИН відповів на запитання клубного сайту.

– Миколо Миколайовичу, давайте почнемо з коментаря щодо двох матчів з «Юракадемією». Що у вас вийшло, а що – ні?

– Скажу так, це були два абсолютно різних для нас поєдинки. В першій грі ми мало помилялися і в прийомі, і в атаці. Крім того, вдало діяли в кінцівках партій, що позначилося на результаті. А в другій зустрічі, навпаки, все валилося з рук, ми не брали прості подачі. Самі розумієте, якщо нема прийому, то нема і нормальної атаки.

– Не підсилили гру і волейболісти, які вийшли на заміну. Вірно?

– У тому-то й річ. Якщо в першій зустрічі Борис Жуков вдало увійшов у гру і допоміг команді своїми вдалими діями, то у другому матчі і він зіграв слабо, і ті, хто виходив на майданчик з лави запасних, не дали необхідного результату.

– Чому в цих поєдинках мало грав Роман Ревега?

– У нас в наявності є три гравці першого темпу. Андрій Маринченко на даний момент виглядає краще, тому й грав. За великим рахунком, особливих претензій у мене до нього немає. А ось до Кирила Клочко є питання по обох матчах, особливо в захисті. 

– «Хімпром-СумДУ» виграв один з двох поєдинків у Дніпропетровську, тепер зробив те саме в Харкові. Чого ж команді не вистачає, щоб здобувати дві перемоги поспіль?

– Насамперед, концентрації уваги і віри в свої сили. Дійсно хлопці повністю викладаються в одному матчі і після цього, очевидно, вважають, що вже зробили свою справу. Але до закінчення першого етапу залишилося всього три тури, і нам треба обов"язково брати максимальну кількість очок в іграх зі своїми прямими конкурентами в боротьбі за місце в чільній шістці. Тим більше, що і «Вінницю», і «Буревісник-ШВСМ» ми приймаємо у себе вдома. Так що все в наших руках.

– Як будете проводити два тижні перед наступним туром?

– У звичному тренувальному режимі. Попереду найвідповідальніші і вирішальні матчі першого етапу, тому треба підготуватися до них дуже серйозно. Постараємося підійти до них в оптимальному стані і не розчарувати наших уболівальників.

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами офіційного сайту ВК «Хімпром-СумДУ»

 

Источник