Суддівський хет-трик Михайла Мельника

16:56 | 19 февраля 2016

Приємна новина надійшла з Європейської конфедерації волейболу. Один з провідних українських рефері Михайло Мельник призначений на проведення фіналу Кубка ЄКВ серед жінок. 

Згідно з регламентом цього турніру, доля володаря трофею складатиметься з двох ігор. Українець Михайло Мельник призначений у якості судді на вишці на першу фінальну гру – за нашою інформацією, вона відбудеться 29 березня. Другим арбітром на цьому поєдинку працюватиме Ніколає Марін з Румунії.

Це вже третій фінал у суддівській кар’єрі Михайла Мельника -- арбітра міжнародної категорії, одного з членів Виконкому Федерації волейболу України і голови Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки.

Наш співвітчизник у 2009 році обслуговував фінальний турнір чотирьох чоловічих команд Ліги чемпіонів, який приймала Прага. Через два роки українському арбітру Михайлу Мельнику довірили обслуговувати фінал Кубка Виклику-2011. Тоді за головний приз змагалися дві азербайджанські команди. Матчі відбулися в Баку.

І ось чергове призначення визнаного метра суддівського корпусу України – на проведення фіналу Кубка ЄКВ. Тепер у пана Мельника, можна сказати, є повний комплект вирішальних зустрічей всіх головних клубних турнірів Старого Світу!

А рішення керівництва Європейської конфедерації волейболу в черговий раз доводить великий авторитет українських волейбольних рефері у Європі. Нам є чим пишатися!

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник