29 лютого – ще один день волейболу!

04:11 | 24 февраля 2016

29 лютого під егідою Європейської конфедерації волейболу відбудеться акція «Ще один день волейболу», яка покликана підвищити популярність гри. 

Волейбол – найбільш демократична гра у світі, для якої потрібні лише волейбольна сітка, м’яч, кросівки і, звичайно, бажання грати.

2016 рік, як відомо, є високосним, тож у ЄКВ вирішили присвятити «зайвий» день 29 лютого виключно волейболу. За задумом ініціаторів акції «Ще один день волейболу», в цей день має пройти максимальна кількість волейбольних матчів за участю не стільки професіоналів, скільки в першу чергу любителів.

Акція має об’єднати 55 європейських країн. Однією з найбільш активних у цьому відношенні є Сербія, яка планує залучити до акції 12 тисяч спортсменів.

Закликаємо долучатися до цієї чудової ініціативи і українських любителів волейболу. Про свої наміри щодо участі в акції «Ще один день волейболу» повідомляйте нас, зокрема, на офіційній сторінці Федерації волейболу України у Facebook. При цьому використовуйте хештег #OneDayMore4Volleyball. На активних учасників акції очікують цікаві призи.

 

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник