Сьогодні – День волейболу! Грайте, отримуйте задоволення та цінні призи!

09:41 | 29 февраля 2016

День 29 лютого по всій Європі проходить під гаслом «Ще один день волейболу». Таку акцію ініціювала Європейська конфедерація волейболу. 

Ми вже повідомляли про те, що «зайвий» день високосного 2016 року вирішено провести під знаком волейболу, а саме залучити до цієї гри якомога більшу кількість людей – не лише професійних спортменів, але й аматорів, а також поціновувачів спорту і вболівальників.

Отже, відлік вже розпочався. За даними ЄКВ, по всій Європі сьогодні зіграють у волейбол близько 50 000 людей. Ідея акції досить проста – провести якомога більше матчів, які складатимуться з одного сета. Кожен сет пронується грати до символічної позначки у 29 очок.

Ми очікуємо, що не відставатимуть від активних учасників з інших країн і українські шанувальники гри. Закликаємо ділитися враженнями, результатами і фотографіями з усьогоднішніх матчів на сторінці ФВУ у Facebook. При цьому не забувайте додавати до повідомлення хештег #OneDayMore4Volleyball.

Найбільш активні учасники акції «Ще один день волейболу» отримають призи – книгу «90 років волейболу в Україні» та фірмовий календар на 2016 рік.   

Грайте у волейбол із задоволенням!

 

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник