Суперліга (жінки). 2-й етап. 1-й тур. Сергій ГОЛОТОВ: «У грі з «Галичанкою» не вистачило емоцій»

11:40 | 22 марта 2016

 Головний тренер ВК «Хімік» Сергій ГОЛОТОВ підбив підсумки виступу команди в 1-м фінальному турі Суперліги. Нагадаємо, що южненська команда здобула три перемоги в трьох матчах, в двох з яких з рахунком 3:2, і лідирує в чемпіонаті країни.

- Сергію Івановичу, вітаю з успішним закінченням туру, все-таки три перемоги є три перемоги. Як прокоментуєте виступ команди?

- Я б не назвав зовсім вже запланованими такі перемоги. Знали, що буде дуже складне гра з «Орбітою», знали, що буде дуже складне гра з «Сєвєродончанкою». Трохи недооцінили «Галичанку». Точніше, перші дві гри нас морально підкосили. Вихлюпнули стільки емоцій в перших двох іграх туру, що в заключній грі їх просто не вистачило. Довелося на майстерності, у важкій ситуації виривати цю перемогу.

- Чи можна говорити, що «Орбіта» перейшла в розряд головного конкурента «Хіміка» в боротьбі за чемпіонський титул?

- Думаю що так. Ми, в принципі, так її і оцінювали. Тим більше, що запорізька команда доукомплектувати - була запрошена Дєдкова. Тому, «Орбіта», дійсно, наш головний конкурент в боротьбі за «золото».

- Хороша гра з запорізькою командою вийшла, чи не так?

- З нашого боку - ні. Невиразною вона вийшла з боку багатьох гравців. Вийшов другий матч туру, де ми розібрали суперника, налаштувалися. Весь час готувалися до першої гри, але, на жаль, вона у нас не вийшла.

 

Інтерв’ю Сергія ГОЛОТОВА. ВІДЕО

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами офіційного сайту ВК «Хімік» 

 

 

Источник