Юрій Флюнт: «Поверну собі колишню форму і улюблену позицію»

10:41 | 06 апреля 2016

Напередодні старту 2-го туру II етапу чоловічої Суперліги гравець ВК «Барком-Кажани» Юрій ФЛЮНТ розповів, як у нього відбувається процес відновлення після травми. 

За словами нападника «Кажанів», зараз він почуває себе набагато краще, ніж раніше.

«Було дуже багато консультацій з лікарями та масажистами, багато фізичних процедур. Зараз вже приступив до тренувань, але поки що стараюсь обходитись без стрибків, більше працюю над прийомом», – зазначив Юрій Флюнт у коментарі прес-службі львівського клубу.

Крім того, додав Юрій, незважаючи на те, що тренер інколи використовує його після відновлення від травми на місці ліберо чи зв’язуючого, він має намір повернутися на свою улюблену позицію.

«Напевне ніхто так не чекає повернення на майданчик, як я. Думаю, що це станеться вже зовсім скоро. Наразі травма не прогресує, нічого страшного нема , але потрібно займатися і потрібен час, щоб повернути собі колишню форму і улюблену позицію догравальника», – розповів Юрій Флюнт.

Нагадаємо, що Юрій Флюнт травмувався ще в березні 2015 року перед другим етапом Кубку України.

Додамо, що свої найближчі поєдинки львівський «Барком-Кажани» проведе у Харкові, де зустрінеться з місцевою «Юракадемією» та «Хімпромом» з міста Суми. Матчі відбудуться з 8-го по 10 квітня.

 

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами офіційного сайту ВК «Барком-Кажани»

 

Источник