Суперліга (чоловіки). Реванш або … вихід у фінал!

11:25 | 29 апреля 2016

Сьогодні відбудуться другі матчі півфінальної частини плей-офф української Суперліги. У Харкові між собою зіграють «Локомотив» – «Юракадемія», а у Львові – «Барком-Кажани» – «Дніпро». 

На цьому етапі команди змагаються між собою до двох перемог.

Нагадаємо, перше харківське дербі закінчилося перемогою найсильнішої на сьогодні команди України «Локомотива» із рахунком 3:0. Втім, якщо у перших двох партіях залізничники відносно легко досягали успіху, то третій сет вийшов надзвичайно драматичним. 35:33 – його підсумок говорить сам за себе!..

Як зазначив ліберо «Локомотива» Пилип ГАРМАШ в інтерв’ю офіційному сайту клуба: «Завжди хочеться зіграти краще, ніж ти відіграв. Тому ми будемо намагатися на своєму майданчику продемонструвати більш переконливу гру, аніж у першому матчі».

Не варто забувати, що саме від земляків «Локомотив» зазнав поки що єдиної поразки у цьому сезоні. «Так, два роки ми не програвали, – продовжує Пилип Гармаш. – Тому хочеш ти чи ні, але думка про те, що саме «Юракадемія» обіграла нас в одному з матчів регулярного чемпіонату, постійно сидить у голові. Проте, це лише додатково мотивує не припускатися більше минулих помилок». 

В іншому матчі «Барком-Кажани» намагатиметься зрівняти рахунок у півфінальній серії в протистоянні з дніпрянами. Нагадаємо, що у першому поєдинку волейболісти зі Львова зазнали поразки в гостях з рахунком 0:3. Більшість уболівальників та експертів фаворитами цієї зустрічі вважає саме «Барком», хоча від підопічних Віталія Стадникова можна очікувати на продовження їхньої впевненої ходи у плей-офф. Так, наприклад, той же Пилип Гармаш вважає, що «Дніпро» здатен на сюрпризи. «Вони можуть вийти на майданчик та створити проблеми будь-якому супернику. А можуть, навпаки, повністю провалити матч…»

На думку Віталія Стаднікова, якщо його команда демонструватиме свою гру, проблем із «Баркомом» не має бути. Але питання: чи вдасться дніпрянам показати все, на що вони здатні, у чужих стінах. Адже як палко у Львові вміють уболівати за своїх, добре відомо. Тож гостям доведеться непросто у психологічному плані.

Матч у Харкові розпочнеться сьогодні на майданчику ФСК «Локомотив» о 16-й годині. Гра у Львові стартує о 18.00 у спортивному комплексі «Грація».

 

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник