Головою Харківської федерації волейболу обрано Анатолія Попова

15:10 | 29 апреля 2016

На цьому тижні у Харкові, у залі Холодногірської райадміністрації, відбувся перший етап Звітно-виборної конференції Федерації волейболу Харківської області, де розглянули ряд важливих питань. 

Попередня звітно-виборна конференція ФВХО відбулася 2012 року. Відповідний захід 2016 року було вирішено проводити, розділивши конференцію на дві частини, оскільки за час, що минув, назріли технічні зміни, пов’язані з процесуальними нормами федерації. Для їхнього узгодження були запрошені кваліфіковані юристи. Таким чином, на другому етапі Конференції, який пройде у травні, відповідні корективи будуть внесені у Статут ФВХО. З проектом змін можна ознайомитися на сайті Федерації волейболу Харківської області. 

Головним питанням першої частини Конференції були вибори президента ФВХО. Для участі у них були подані дві кандидатури – чинного на той момент голови федерації Анатолія Номеровського та директора Харківського обласного вищого училища фізкультури і спорту Анатолія Попова.

Анатолій Номеровський, який був керівником Харківської обласної федерації більше 10 років, напередодні голосування вирішив зняти свою кандидатуру, пославшись на стан здоров’я. Після цього делегати Конференції майже одноголосно обрали новим президентом ФВХО Анатолія Попова (на фото).

Як зазначив Анатолій Михайлович, програма діяльності очолюваної ним організації залишиться незмінною: першочергова увага приділятиметься розвитку дитячого та юнацького волейболу. Певні прориви на цьому напрямку спостерігаються: так вперше за п’ять років у м. Харків відбудеться Спартакіада за участю команд місцевих вузів. В ній широко буде представлений волейбол. Спортивні функціонери також докладуть зусилля для того, щоб у Харкові чи області з’явилася після довгої перерви професійна жіноча команда, яка б отримала право виступати у Суперлізі...   

Делегати визнали задовільною проведену роботу ФВХО з 18 квітня 2012 року по 25 квітня 2016 року, інформація Контрольно-ревізійної комісії була взята до відома.

Після цього був обраний новий склад Президії ФВХО, а також Контрольно-ревізійної комісії ФВХО.

Визначився також склад делегатів на ХХІ Звітно-виборний конгрес ФВУ. До делегації від Харківської області увійшли: А.М.Попов, Є.В.Щербина, Л.Ю.Михайлов, Ю.О.Торкін, Ю.І.Філіпов, В.І.Романцов, О.В.Янущик, Ю.П.Дмитрієв.

 

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами сайту ФВХО

Источник