ВК «Хімік»: Романович замість Голотова

14:55 | 26 мая 2016

Перша кадрова бомба міжсезоння: зміна на тренерському містку шестиразового чемпіону України.

 

 ГОЛОТОВ ПІШОВ...

Сьогодні, 26 травня, офіційний сайт ВК «Хімік» повідомив про кадрові зміни на посту головного тренера команди. Спочатку про те, ВК «Хімік» і Сергій Голотов, який чотири сезони очолював команду, за обопільною згодою, завершили співпрацю.

ВК «Хімік» подякував тренеру за виконану роботу і бажає йому успіхів у подальшій кар"єрі.

За ці чотири сезони «Хімік» чотири рази ставав чемпіоном України, тричі володарем Кубка країни, чотири рази поспіль виходив у чвертьфінал єврокубків. Півфінал Кубка виклику ЄКВ сезону 2014/15 і челлендж-раунд Кубка ЄКВ сезону-2013/14 - є найвищими досягненнями в історії команди.

Сергій ГОЛОТОВ:

- Я пишаюся тим, що чотири сезони очолював цю команду і приводив її до перемог, в тому числі і на європейському рівні - над «Фенербахче» і «Дрезднер». За цей період наш клуб стали впізнавати в Європі. Я дуже вдячний керівництву заводу і клубу, за те що вірили в мене, вдячний всім людям, хто брав участь в досягненні перемог.

В період роботи в Южному у мене народилася дочка. У цьому місті дійсно провів чотири роки, які увійшли в позитив на моєму життєвому шляху.

Найближча мета - трохи відпочити. І знову приступати до роботи (посміхається). А що стосується безпосередньо спортивних цілей, то це - перемога в єврокубку. Шкода, що не вдалося це зробити в «Хіміку».

Як я говорив в першому інтерв"ю після приходу в «Хімік» чотири роки тому: «Моя головна мотивація - перемоги». В цьому відношенні нічого не змінилося. 

РОМАНОВИЧ ПРИЙШОВ

За кілька годин офіційний ресурс ВК «Хімік» повідомив, що новим головним тренером клубу призначено Андрія РОМАНОВИЧА, відомого по роботі з тернопільської «Галичанкою», яку чотири рази приводив на п"єдестал чемпіонату України, в тому числі на його вищий щабель в 2010 році, а також до перемоги в Кубку України 2004 року. Крім того, зі студентською збірною України наставник завоював срібні медалі Всесвітньої Універсіади 2015 року.

Коментар Андрія РОМАНОВИЧА з приводу призначення пізніше на нашому сайті.

 

Прес-служба ФВУ

Источник