4 червня – Олімпійський день у Києві

13:10 | 31 мая 2016

У суботу, 4 червня, у Києві буде проведений Олімпійський день – родинне свято спорту, де кожен знайде собі заняття до душі та зможе відчути себе справжнім олімпійцем. 

Олімпійський день традиційно щороку проводиться у різних країнах під егідою Міжнародного олімпійського комітету до дня заснування МОК. В усьому світі в рамках цього проекту проходитимуть різноманітні акції та заходи.

Як завжди Національний олімпійський комітет України готує власну цікаву програму. Цьогорічний «Олімпійський день на шляху до Ріо», який відбуватиметься незадовго до старту Ігор ХХХІ Олімпіади в Бразилії, призначає усім прихильникам здорового способу життя зустріч на території НСК «Олімпійський» у Києві.

На всіх учасників чекатимуть традиційні легкоатлетичні забіги, оновлена зарядка під бразильські мотиви від призерки Олімпійських ігор з художньої гімнастики Анни Безсонової, конкурси, вікторини, зустрічі з олімпійськими чемпіонами та медалістами Ігор, автографи, а ще олімпійські подарунки, фото і багато позитиву й гарного настрою.

На всіх учасників свята чекатиме унікальна можливість пробігти по НСК «Олімпійський» у компанії з видатними спортсменами та особистостями.

Участь абсолютно БЕЗКОШТОВНА! Реєстрація на місці. Слідкуйте за новинами у Фейсбук: https://www.facebook.com/events/1184588778218401/

Вконтакті: https://www.vk.com/event120775715

Та на сайті НОК України: http://noc-ukr.org/about/projects/-the-olympic-day.

#OlympicDay у твоєму місті!

 

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник