Олімпійський відбір (пляжний волейбол). Боротьба за Ріо продовжиться в Сочі

09:40 | 26 июня 2016

 Жіноча збірна України з пляжного волейболу продовжить боротьбу за путівку на Олімпіаду-2016 в наступному відбірковому турнірі, програвши у фіналі «Continental Cup» в Ставангері.

 ДОЛЯ ОЛІМПІЙСЬКОЇ ПУТІВКИ

Лише в «золотому матчі» збірна Нідерландів здолала українську команду. Софі ван Гестель і Янтін ван дер Вліст закінчили переможну серію Валентині Давідової та Євгенії Щипкової - справжньою сенсації турніру, - розповідає у своєму звіті офіційний сайт ЄКВ. Підсумок «золотого матчу», який увінчаний чотири дні захоплюючих змагань з пляжного волейболу -  2-1 (16:21, 21:15, 15:9).

Боротьба продовжиться 6-10 липня в Сочі в рамках «FIVB World Continental Cup», де за дві путівки в Ріо, крім збірної України, боротимуться також команди Австрії, Чехії та Росії. 

ОБМІН ПЕРЕМОГАМИ

Софі ван Гестель та Янтін ван дер Вліст відкрив програму «фіналом» з впевненою перемогою над сестрами Інна та Ірина Махно – 21:13, 21:12. Голландські волейболістки задали темп від початку до кінця в першому сеті, і продовжили в тому ж стилі і в другому – вже спочатку набрав крейсерський хід. 10:2. Вони трохи розслабилися через комфортну різницю, але в підсумку - переконлива

Источник