Українці розпочали боротьбу в «сателіті»

07:40 | 22 июля 2016

 Українська пара Ірина та Інна МАХНО стартувала на турнірі серії «Сателіт» з пляжного волейболу, якій проходить у столиці Ліхтенштейну місті Вадуц.

В першому матчі українки, які посіяні під дев’ятим номером,  в напруженій боротьбі поступилися фінській парі Хасу/ Паркінен (9) – 0-2 (22:24, 19:21). Проте у втішному раунді сестри Махно відігралися над іншими фінками – Сінісало/ Ахтіайнен – 2-0 (21:10, 21:12).

Наступний суперник сестер – швейцарки  Ейхольцер/ Герсон (6). Матч розпочнеться о 10.50 за київським часом. Ви зможете подивитися цей матч в трансляції на Інтернет-каналі Лаола1, який показує ігри на першому корті.

Українська чоловіча пара Ярослав ГОРДЄЄВ/ Микола БАБІЧ, яка посіяна під 8-м номером, розпочнуть боротьбу сьогодні - з норвезькою парою Твінде/ Ейтун (9-й номер). Цей матч на другому корті розпочнеться об 11.40 за київським часом.

В разі успіху українці проведуть матч з переможцем матчу ізраїльтян Файга/ Хільман (7) та англійців Грегорі/ Шіф (10). В разі поразки вони продовжать боротьбу через втішний турнір та зійдуться з тими, хто програє в протистоянні австрійців Кунерт/ Дреслер (1) та шведів Аппелгрен/ Боман (16).

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами офіційного сайту ЄКВ

Источник