«Юракадемію» залишили чотире основні гравці

11:10 | 02 августа 2016

 Чотири гравці основного складу бронзового призера чемпіонату України ВСК «Юракадемія» залишили колектив. Про це прес-службі ФВУ повідомив головний тренер команди Володимир РОМАНЦОВ.

- В «Локомотив», як ви знаєте, перейшов Олег Шевченко. В «Баркомі» - кращій зв’язуючий минулого чемпіонату Влад Диденко, а також Горден Брова. В пошуках клуба знаходиться Олександр Грюк. Таким чином, пішли з команди чотири «залізних» гравці основного складу. Не можу казати, що ми гравців втратили, адже вони отримали добрі пропозиції. Я завжди говорив хлопцям, якщо така поступить, ми їх не триматимемо.

- Хто прийде на зміну тим, хто пішов?

- В команду прийде ціла група гравців 1999 року народження, які виграли ряд всеукраїнських змагань останнього сезону. Це вісім волейболістів з нашого УФК. Також приходить Іван Кривобок з Київського спортінтернату. Як казав наш відомий юнацький тренер Юрій Дмитрієв, це кращій догравальник країни в цій віковій категорії. Я цим хлопцям так і говорю: «У вас є шанс стати базовою командою юніорської збірної України».

- Як проходить підготовка?

- З 18 липня пройшов 10-денний втягуючий збір на базі Юракадемії за участю тільки новачків. З понеділка (1 серпня. – прес-служба) розпочнемо основний збір із загально-фізичної підготовки, який пройде в Бердянську. Режим буде таким: спочатку зарядку на морі, потім тренування із загально-фізичної підготовки, вечірні тренування носитимуть ігровий характер - футбол, баскетбол, волейбол. Починаючи з 15 серпня плануємо другий збір. Тут є варіанти, адже ще невідомо, чи буде в Харкові традиційний турнір, присвячений Дню незалежності. Втім, ми як клуб можемо взяти на себе його організацію. Побачимо.

 

Прес-служба ФВУ

 

 

 

Источник