Супервайзер ЄКВ: «ВК «Хімік» готовий до участі в Лізі чемпіонів»

21:40 | 12 августа 2016

Супервайзер ЄКВ Марек Прокеш зі Словаччини проінспектував об"єкти Южного, які будуть задіяні в проведенні Ліги чемпіонів сезону 2016/17, де вперше буде брати участь 6-разовий чемпіон України ВК «Хімік».

Така перевірка відповідності вимогам проведення найсильнішого клубного турніру Європи в даний час проводиться серед усіх клубів-дебютантів цих змагань. Як повідомив Марек Прокеш, проводяться двадцять таких інспекцій.

Марек Прокеш в супроводі представників ВК «Хімік» і ФВУ почав огляд об"єктів з готелю «Еллади». Гостю показали медичний центр готелю, потім зал для проведення нарад.

У ФСК «Олімп» супервайзер ЄКВ спочатку оглянув приміщення, які будуть безпосередньо задіяні для проведення матчів Ліги чемпіонів: кімнату для допінг-контролю, суддівську, а також роздягальні команд-суперниць.

Потім Марек Прокеш приступив до перевірки ігрового залу на відповідність нормам регламенту, особливу увагу приділивши виміру його параметрів - довжини, ширини, висоти залу, освітленості майданчика - були перевірені показники в дев"яти точках кожної зі сторін майданчика. Звернув супервайзер увагу на ряд моментів по оформленню залу, зокрема, рекламних банерів. Також було перевірено систему електронного протоколу і роботу бездротового зв"язку, зокрема, рацій що також є важливим моментом при організації матчу.

На підсумковій нараді Марек Прокеш за участю представників ФСК «Олімп» і ВК «Хімік» обговорив ще ряд питань, зокрема забезпечення безпеки і ТБ-показу. В цілому, супервайзер зазначив, що інспекція залишила позитивне враження. По ряду питань дано рекомендації для того, щоб уникнути зауважень в майбутньому.

 Марек ПРОКЕШ: «ВК« Хімік» отовий до проведення ігор Ліги чемпіонів в Южному»

- Це офіційний візит, і пов"язаний він з тим, що «Хімік» вперше в історії клубу бере участь в Лізі чемпіонів. І я повинен сказати, що дуже здивований, в хорошому сенсі тим, що побачив тут, я маю на увазі готель, спорткомплекс, зокрема, ігровий зал і необхідні для проведення матчу приміщення. Місткість залу ФСК «Олімп» також достатня для проведення матчів Ліги чемпіонів.

ВК «Хімік» готовий до прийому команд та проведення ігор Ліги чемпіонів в Южному, тому що організація клубу, готовність інфраструктури на дуже високому рівні.

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами офіційного сайту ВК «Хімік»

Источник