Олімпіада-2016. Чоловіки. Матч Росія – Бразилія  вже у півфіналі

11:40 | 18 августа 2016

Фіналісти Олімпіади-2012 збірні Бразилії та Росії на Іграх в Ріо зустрінуться вже у півфіналі. Ще один претендент на загальну перемогу визначиться в поєдинку Італія – США.

БЕЗ ЗАЙВОГО КЛОПОТУ

Росія – Канада – 3:0 (25:15, 25:20, 25:18). ПротоколСтатистика

Росія: Михайлов 13, Тетюхін 10, Клюка 10.

Канада: Перрен 11. 

Збірна Росії, завдяки вдалому результату жеребкування, отримала найслабшого учасника чвертьфіналу з усіх можливих. І гра не обманула очікувань вболівальників та фахівців. Канадські волейболісти вийшли на майданчик ніби заздалегідь переможені і не змогли доставити російської дружині ніяких проблем. До всього невдало розпочав зустріч головний бомбардир збірної Канади Гевін Шмітт і був посаджений на лавку після першого сету. Що в купі зі слабким прийомом, позбавило підопічних Глена Хоагв комфортної гри в нападі. Збірна Росії провела хороший матч з рівномірним завантаженням нападників і чудовою подачею.

Володимир АЛЄКНО, головний тренер збірної Росії:

- Якою була установка на матч з Канадою? На що звертали увагу в першу чергу?

- Якщо коротко, мене взагалі не цікавив перший темп. Важливо було закрити лідера канадців Шмітта, що ми і зробили, посадивши його на лавку вже в першій партії. У мене сьогодні немає претензій ні до кого з гравців.

- Команда помітно додала і індивідуально, і в командному взаємодії. Ви будете задоволені, якщо вона так само буде грати і в інших матчах?

- Для матчу з Канадою цього було достатньо. Ми поставили перед хлопцями завдання зіграти дисципліновано і сказали, що для перемоги цього буде достатньо. Про дисципліну в грі я нагадував постійно. Але наступний матч - це буде вже інша історія, і до неї потрібно буде готуватися по-іншому. 

БЕЗ ПОДАЧІ НЕМАЄ УДАЧІ

США - Польща – 3:0 (25:23, 25:22, 25:20). ПротоколСтатистика

США: Расселл 15, Сандер 11.

Польща: Курек 11. 

США просунулися в півфінал чоловічого турніру після

Источник