Відбулося жеребкування 2-го етапу Кубку України

17:10 | 29 сентября 2016

За підсумками жеребкування, яке відбулося в офісі ФВУ, стали відомі склади груп 2-го етапу Кубку України сезону-2016/17.

 Групу А-1 очолив бронзовий призер Кубку України-2015/16 – «Дніпро», групу Б-1– «Буревісник-ШВСМ». Ррозпочалося жеребкування з того, що заступник голови комiciї волейболу пляжного  Іван Тищенко з двох команд Суперліги – «Юракадемії» та ВК «Вінниця» витягнув «матку» групи В-1. Фортуна посміхнулася харків’янам. Далі почергово представник Мінмолодьспорту Антон Мінін, генеральний секретар ФВУ Анатолій Сотніков, член Директорату ФВУ Василь Хуторний та секретар АК ФВУ Володимир Пасюта почергово витягнули кульки та оголосили назви команд-учасниць кожної з груп.

За підсумками жеребкування голова Директорату ФВУ Андрій Льопа оприлюднив склади груп. Отже в групі А-1 в Дніпрі зіграють «Дніпро», дві вінницькі команди – ВК «Вінниця» та «Екодім», а також «Бахмут» з однойменного міста, в групі Б-1 чернігівський «Буревісник-ШВСМ» прийме нетішинський «ХАЕС-НАЕК», львівську «Булаву» та харківський колектив «ХОВУФКС-Юракадемія-2», в Хмельницькому разом з «Новатором» зіграють «Юракадемія», чернігівський «Педуніверситет-ШВСМ» та «Барком-Кажани-2» (Львів).

Матчі 2-го етапу відбудуться 7-9 жовтня. В наступне коло вийдуть по дві команди з кожної групи.

Жеребкування 2-го етапу Кубку України. ВІДЕО

 

Прес-служба ФВУ

 

Источник