Відбувся 18-й турнір пам’яті Володимира КУНДЕЛЬСЬКОГО

19:10 | 04 октября 2016

В Івано-Франківську з 30 вересня по 2 жовтня відбувся 18-й турнір пам’яті викладача коледжу фізичного виховання Володимира КУНДЕЛЬСЬКОГО.

 

 

УЧАСНИКИ 

В манежі коледжу фізичного виховання учасники змагань боролися за перемогу в двох групах – серед дорослих та юнаків. В групі А грали 11 команд: ВК «Данківці» (Хотин, Чернівецька область), «Спартак» (Свалява, Закарпаття), «Тернопільський національний педагогічний університе»т, ВК «Сокіл» (Іршава, Закарпаття), ВК «Залуччя» (Снятинський район, Івано-Франківська область), СК «Прикарпаття» (Коломия), «Західрембуд» (Бурштин, Івано-Франківська область), «Технічний університет нафти та газу» (Івано-Франківськ),  ВК «Володар» (Галич, Івано-Франківська область), «Долина» (Івано-Франківська область) та «Медуніверситет» (Івано-Франківськ). В групі Б виступали юнацькі колективи 2000-2001 року народження, які представляли ДЮСШ (Чернівці), ДЮСШ (Теребовля), «Енергетичний коледж» (Бурштин) та коледж фізичного виховання, який виставив дві команди. Матчі проходили до перемоги в двох сетах. 

ЧЕМПІОНИ ТА ПРИЗЕРИ

Дорослі команди змагалися в чотирьох підгрупах, по дві кращих з яких виходили в плей-офф. Чемпіоном став ВК «Залуччя», який у фіналі обіграв «Сокіл». Замкнув трійку призерів ВК «Данківці».

Серед юнацьких команд за підсумком змагань за коловою системою перемогла перша команда ІФКФВ, на другому місці ДЮСШ (Теребовля), на третій сходинці – друга команда ІФКФВ. 

КРАЩІ ГРАВЦІ

За підсумками змагань були визначені лауреати в окремих номінаціях. Серед юнаків кращим нападником визнаний Микола ФІМІЦ (Теребовля), зв’язуючим – Денис КОРАБЛЬОВ (ІФКФВ-1), а різнобічним гравцем – Михайло СЛИВКА (ІФКФВ-1). Кращим нападником у турнірі дорослих команд став Ігор КУЗЕНКО (ВК «Залуччя»), кращим зв’язуючим – Анатолій СИНИЦЬКИЙ (ВК «Данківці»), кращим різнобічним гравцем – Михайло СКУКІС («Спартак»).

Віктор ОНИСЬКІВ, головний суддя змагань:

- Команда «Залуччя» вже традиційно стала найкращою на наших змаганнях. В цьому колективі грають волейболісти, які мають досвід виступу у вищій лізі та Суперлізі такі як Мірчев, Науменко, Кузенко, Паласюк. В фінальному матчу «Залуччя» доволі впевнено переміг «Сокіл».

Але набагато цікавішими вийшли півфінальні та чвертьфінальні поєдинки, більшість з яких завершилися в трьох партіях.  

В юнацьких змаганнях запам’ятався матч першої команд ІФКФВ та Теребовлі. Ця гра, до речі і визначила переможця. Цікаву команду привезла чернівецька ДЮСШ. В цьому турнірі, до речі, була закрутка: чемпіон та призери були визначені за додатковими показниками. До речі, тренери дорослих команд вже приглядалися до молодих гравців, адже серед них є доволі перспективні.

В цілому слід відзначити, вийшло справжнє волейбольне свято. Команди грали зранку до вечора на двох майданчиках. Глядачі та учасники залишилися задоволеними. Взагалі, одинадцять ігор з тридцяти завершилися в трьох сетах.

 

Прес-служба ФВУ 

 

Источник