Дар"я СТЕПАНОВСЬКА: у матчі з "Орбітою" ми не все з себе витиснули, можемо грати краще!

20:55 | 16 октября 2016

Капітан южненського "Хіміка" поділилася думками з приводу гри своєї команди у матчі за жіночий Суперкубок, а також розповіла, як южненський клуб готується до матчу Ліги чемпіонів проти краснодарського "Динамо".

- Ми дуже задоволені, що нам вдалося здобути перший Суперкубок України! Ми вписали свої імена у волейбольну історію. Мені здається, хороше свято ми подарували уболівальникам, хоча, можливо, гра виявилася не такою змістовною, як хотілося. Вцілому, думаю, усі дуже задоволені. Матч Cуперкубка виправдав усі сподівання.

- Усе, що залежало від вас, ви зробили, а от суперник трішки підкачав у плані боротьби... 

- Я думаю, що і ми могли б краще зіграти. Думаю, у матчі із "Орбітою"  ми не все із себе витиснули. Це тільки перші ігри у цьому сезоні, ми потихеньку втягуємося, потихеньку
зігруємося, думаю, далі буде набагато якісніший волейбол у нашому виконанні.

- Здобуття Суперкубку це тільки початок сезону, далі основна ціль - чемпіонат і старт у Лізі чемпіноів...
- Якщо говорити про кваліфікацію Ліги чемпіонів і про краснодарське "Динамо", думаю, нам неохідно багато працювати над деякими ігровими моментами, в яких ми припускаємося помилок. Припускаємося таких безглуздих помилок, яких просто не мали б права робити. У нас залишилося не так багато часу, щоб це виправити, але сподіваюся нам його вистачить, щоб набрати форму, і позбутися цих недоліків.

- Про суперника у Лізі чемпіонів краснодарське "Динамо" багато чого вже вивчили?
- Відео матчів краснодарського "Динамо" ми ще не дивилися, але окремо гравці уже знайомилися із цим колективом. Ми бачили пару матчів, коли вони виступали на "Кубку Єльцина", так що вивчаємо суперника поки індивідуально, а командний розбір у нас буде трішки пізніше.

Источник