З Днем Незалежності!

16:05 | 24 августа 2018
  Шановна волейбольна громадо! Щиросердно вітаю вас із найбільшим національним святом українського народу — Днем Незалежності України! У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці.

 

Шановна волейбольна громадо!

Щиросердно вітаю вас із найбільшим національним святом українського народу — Днем Незалежності України! У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного з нас, усього народу. Сьогодні ми всі разом творімо сучасну історію вітчизняного волейболу. І маємо зробити все від себе залежне, щоби в майбутньому цією історією можна було справді пишатися.  

Тож нехай потужне джерело вашого таланту і натхнення, незламного оптимізму та творча волейбольна енергія будуть прикладом служіння Україні, примножують її спортивну славу, і тим самим теж наповнюють її криницю добробуту процвітанням та благополуччям. Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Міцного здоров’я і бадьорості духу вам, а на волейбольних майданчиках - незламної віри у власні сили, стійкості характеру, жаги справжньої спортивної боротьби, вдачі та успіхів, ну й, звичайно, гучних перемог!

Михайло МЕЛЬНИК, президент ФВУ

 

Источник