Кваліфікація ЧЄ-2019 (жінки). Друга оплеуха від Греції

02:50 | 26 августа 2018
  Кваліфікація ЧЄ-2019 (жінки).

 

Кваліфікація ЧЄ-2019 (жінки). Друга оплеуха від Греції 

Підопічні Гарія Єгіазарова не спромоглися у двох протистояннях з гречанками взяти бодай одну партію

Після дещо несподіваної домашньої поразки від грецьких волейболісток вболівальники української збірної сподівалися, що вона зробить правильні висновки з невдачі і зуміє взяти на чужому майданчику переконливий реванш. Однак...

Група С. 4-й тур

ГРЕЦІЯ – УКРАЇНА – 3:0 (25:22, 25:22, 25:12)

Греція: Лампрусі, Христодулу, Странтзалі (к), Еммануліду, Васілантонакі, Тотсіду; Артакіану (л). Тренер – Гільєрмо ЕРНАНДЕС.

Україна: Карпець, Перетятько, Кодола (к), Дорсман, Кириченко, Денисова; Нємцева (л), Карасьова (л), Герасимова, Дудник, Дрозд, Новгородченко. Тренер – Гарій ЄГІАЗАРОВ.

Тривалість матчу: 67 хв. (25+22+20).

Судді: Ковар (Чехія), Ілхан (Туреччина).

Кращі гравці (за версією ФВУ): Васілантонакі – Кириченко.

25 серпня. Іоніа. ПС «Іоніа Магністас». 1000 глядачів.

З певних причин на майданчику в Іонії не з’явилися Ірина Трушкіна та Анастасія Крайдуба, а без них підопічні Гарія Єгіазарова чомусь знову не зуміли явити собою колектив, якому до снаги перемога хоча б над скромною, за позицією в європейському рейтингу, Грецією. Господарки майданчику вдруге поспіль суттєво переважали наших дівчат у багатьох компонентах гри. Зокрема, їм вдалося зробити цілих 13(!) ейсів, тоді як наші відповіли тільки трьома, а ще вони значно продуктивніше використовували блоки та атаки другого шансу. 

У підсумку Анзі Васілантонакі знову стала найкращим бомбардиром поєдинку, набравши 16 очок, а ще 14 очок на свій рахунок записала Ольга Странтзалі і 10 – Джорджія Лампрусі.

В українок 10-ма очками відзначилася Ганна Кириченко, і лише 8 виявилося в активі Надії Кодоли.

Таким чином, збірна Греції достроково забезпечила собі перше місце в групі. А ось українській команді, аби потрапити на чемпіонат Європи з другої в квартеті позиції, тепер у січні будь-що необхідно обіграти вдома Чорногорію, яка здолала на виїзді Норвегію – 3:0 (25:15, 25:22, 25:21)... 

Прес-служба ФВУ

Источник