Вітаємо Євгена ЩЕРБИНУ!

08:20 | 29 августа 2018
  Вітаємо Євгена ЩЕРБИНУ!  29 серпня поздоровлення із 70-річним ювілеєм приймає перший віце-президент ФВУ та президент харківського «Локомотива»   На волейбольній Харківщині ім’я Євгена Васильовича Щербини добре відоме здавна.

 

Вітаємо Євгена ЩЕРБИНУ! 

29 серпня поздоровлення із 70-річним ювілеєм приймає перший віце-президент ФВУ та президент харківського «Локомотива»

 

На волейбольній Харківщині ім’я Євгена Васильовича Щербини добре відоме здавна. Коли він обійняв посаду президента «Локомотива», то одразу ж почав будувати свою роботу за принципом «Сильні клуби – сильний чемпіонат». Ось і робив все залежне від себе, щоби «Локомотив» традиційно був сильним. І навіть найсильнішим. Адже 17 чемпіонських титулів на національном рівні – це досягнення, яким справді можна пишатися.

На превеликий жаль, у нинішнє міжсезоння, через великі фінансові проблеми, «Локомотив» був змушений відмовитися від участі у черговому чемпіонаті Суперліги і заявивився лише у «вишку». Однак Євген Васильович не втрачає оптимізму і вірить, що в Харкові таки віднайдуться небайдужі люди, які допоможуть справжньому гранду вітчизняного волейболу відродити колишню міць і славу, а «Локо» ще обов’язково повернеться на рейки здобуття нових гучних перемог.

Колектив Федерації волейболу України щиро вітає Євгена ЩЕРБИНУ! 

Источник