З Днем фізичної культури і спорту!

09:20 | 08 сентября 2018
  Шановна волейбольна громадо!  Щиро вітаю вас з Днем фізичної культури і спорту в Україні – професійним святом сильних, мужніх та вольових людей, який наша країна традиційно відзначає кожну другу суботу вересня!  Глибоко переконаний, що саме фізкультура і спорт є для людини джерелом здоров’я, чудового настрою й оптимізму.

 

Шановна волейбольна громадо! 

Щиро вітаю вас з Днем фізичної культури і спорту в Україні – професійним святом сильних, мужніх та вольових людей, який наша країна традиційно відзначає кожну другу суботу вересня! 

Глибоко переконаний, що саме фізкультура і спорт є для людини джерелом здоров’я, чудового настрою й оптимізму. Тож немає жодного сумніву, що лише здоровий спосіб життя сприяє здійсненню багатьох добрих справ, подальшому розвитку найкращих традицій рідного краю.

При цьому дуже радує, що у країні помітно зростає популярність волейболу, а спортсмени національних команд гідно представляють нашу державу на міжнародній арені. Останнє особливо приємне, адже виступи, насамперед, якраз перших збірних України уособлюють її імідж та авторитет в усьому світі.

Тож бажаю фахівцям волейболу, тренерам, спортсменам та їхнім родинам добробуту, щастя, злагоди, гарного настрою, наснаги і, звичайно ж, солідних спортивних досягнень!

Михайло МЕЛЬНИК, президент ФВУ

Источник