Суперліга (чоловіки). 1-й тур. Чемпіон стартував по-чемпіонськи

20:50 | 08 сентября 2018
  Суперліга (чоловіки).

 

Суперліга (чоловіки). 1-й тур. Чемпіон стартував по-чемпіонськи 

Підопічні Угіса Крастіньша не залишили колективу Миколи Благодарного жодних шансів

 

БАРКОМ-КАЖАНИ – ФАВОРИТ – 3:0

(25:14, 25:17, 25:16) 

Як ми вже розповідали, у міжсезоння «Барком-Кажани» зазнав відчутних кадрових пертурбацій, і були певні припущення, що значно оновлений склад львів’ян ще встиг зігратися настільки добре, щоби не мати відчутних проблем у протистоянні з «Фаворитом». Однак діючий чемпіон України підготовчий період провів досить продуктивно. І хоча Угіс Крастіньш не ризикнув випустити багатьох новачків, ті двоє, яким наставник довірив місце у старті, а саме – Сергій Євстратов та Юрій Томин, виправдали його очікування майже максимально. При цьому обидва записали до свого активу по 6 очок, фактично не відставши від кращого бомбардира «кажанів» у цьому матчі Владислава Богатирьова, котрий відзначився 7 разів. 

Що ж стосується колективу з Лубнів, то його догравальник Микола Мороз теж має у своєму послужному списку 7 очок, проте партнери підтримали його атакуючу націленість не кращим чином. Хоча, якщо розібратися детальніше, то можна зрозуміти, що головна складова впевненої перемоги «Барком-Кажанів» криється не стільки у сильній грі його окремих виконавців, скільки у значно ліпшій тактичній дисципліні та, як наслідок, меншій кількості помилок. Волейболісти «Фаворита» наробили їх чимало, причому абсолютно в усіх аспектах гри.

При цьому, що цікаво, кожну партію гості розпочинали краще, проте у середині всіх трьох сетів господарі майданчику солідно додавали і робили вирішальні ривки, не залишаючи опонентам шансів на порятунок.

Завтра команди проведуть других очний поєдинок, який розпочнеться о 12-й годині. 

Примітка. Як і було обіцяно керівництвом національної федерації, віднині всі матчі чоловічої та жіночої першості Суперліги будуть вестися за допомогою електронного протоколу. Наскільки це оперативно та масштабно інформативно, а також що являтиме собою так звана «дрім тім» кожного поєдинку, можна дізнатися та переконатися з наведеної статистики звітної гри, перейшовши за наступним посиланням на офіційному сайті ФВУ:

http://uvf-web.dataproject.com/CompetitionHome.aspx?ID=9

Прес-служба ФВУ

Источник