Нагадуємо про семінари та змагання!

13:05 | 11 сентября 2018
  Нагадуємо про семінари та змагання!  З метою розвитку дитячого волейболу в Україні та підняття якості підготовки резерву національних збірних, 12 вересня у Луцьку на базі Волинської обласної ДЮСШ (вул.

 

Нагадуємо про семінари та змагання! 

З метою розвитку дитячого волейболу в Україні та підняття якості підготовки резерву національних збірних, 12 вересня у Луцьку на базі Волинської обласної ДЮСШ (вул. Шевченка, 3) о 12-й годині розпочнеться семінар для дитячих жіночих тренерів ДЮСШ та навчальних закладів спортивного профілю. Під час його проведення на всі запитання дасть відповіді головний тренер жіночої збірної України Гарій Єгіазаров, а представник суддівського корпусу повідає про особливості арбітражу дитячих змагань та про сучасні вимоги щодо ведення гри.  

Ну, а 17 вересня у Києві на базі Київського спортивного ліцею-інтернату (бульвар Вацлава Гавела, 46) о 12-й годині аналогічний семінар розпочнеться уже для дитячих чоловічих наставників. Під час його проведення головний тренер чоловічої збірної України Угіс Крастіньш охарактеризує перспективи розвитку волейболу у державі, наставник команди U-18 Денис Зуй розкаже про особливості гри в захисті та функції ліберо, а Дмитро Марюхніч розкриє важливість ведення оперативної статистики в ігровому та тренувальному процесі.

Водночас учасники семінару в столиці матимуть змогу переглянути фінальні ігри та урочисту церемонію нагородження лауреатів Всеукраїнських змагань з волейболу (початок матчів – о 8.00 і 9.30, нагородження – об 11.30), що відбудуться на арені Київського спортивного ліцею-інтернату (вул. Героїв Севастополя, 37). До речі, саме за підсумками цього турніру буде сформована юнацька збірна України U-15.

 

Реєстрація учасників семінарів за посиланням: https://goo.gl/forms/XLqqcEfZT5gMOFpv1

Источник