«Кажани» запрошують на «Кубок Лева»!

23:05 | 13 сентября 2018
  «Кажани» запрошують на «Кубок Лева»!  Престижний міжнародний турнір значно змінив свій формат 14-16 вересня на арені львівського Палацу спорту «Галичина» відбудуться змагання шостого за ліком престижного міжнародного турніру «Кубок Лева».

 

«Кажани» запрошують на «Кубок Лева»! 

Престижний міжнародний турнір значно змінив свій формат

14-16 вересня на арені львівського Палацу спорту «Галичина» відбудуться змагання шостого за ліком престижного міжнародного турніру «Кубок Лева». Цього року Львівська обласна федерація волейболу та ВК «Барком-Кажани» вирішили значно розширити формат змагань і зробили його учасниками не лише чоловічі, але й жіночі колективи. Тож тепер змагальна програма кожного дня стала ще більш насиченою.

Залишається додати, що у чоловіків боротьбу за почесний красень кубок поведуть «Барком-Кажани», польська «Ресовія», словацька «Славія-Свідник» та білоруський «Шахтер». Варто зауважити, що саме в складі останнього віднині виступатиме тепер уже екс-бомбардир львів’ян Володимир Тевкун.

У жінок історичний головний приз виборюватимуть місцева «Львів’янка-ЛДУФК-СКІФ», чернівецька «Буковинка», білоцерківський «Спортліцей» та гості з Польщі – команда «Мосір».  

Отже, запрошуємо шанувальників волейболу до Палацу спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8). Вхід на трибуни безкоштовний!

Прес-служба ФВУ

Источник