«Кубок Лева» вирушив до Польщі

20:20 | 17 сентября 2018
  «Кубок Лева» вирушив до Польщі  У рідному місті «Барком-Кажани» знову виявилися занадто гостинними У Львові відбувся шостий за ліком престижний міжнародний турнір «Кубок Лева», який вперше пройшов у двох паралельних змаганнях – чоловічому та жіночому.

 

«Кубок Лева» вирушив до Польщі 

У рідному місті «Барком-Кажани» знову виявилися занадто гостинними

У Львові відбувся шостий за ліком престижний міжнародний турнір «Кубок Лева», який вперше пройшов у двох паралельних змаганнях – чоловічому та жіночому. Як і торік, головний приз у чоловіків знову вирушив за кордон. Цього разу – до Польщі, чия команда «Ресовія» (підтримати її до Львова прибула величезна група вболівальників із барабанами та прапорами!) стала для інших учасників занадто міцним горішком. У тому числі й для місцевих «Барком-Кажанів»... 

Фінал

«Барком-Кажани» (Україна) – «Ресовія» (Польща) - 1:3 

(25:19, 21:25, 11:25, 18:25) 

Матч за третє місце

«Славія» (Словаччина) – «Шахтар» (Білорусь) - 0:3 

(18:25,12:25, 27:29) 

Натомість, перший приз у жіночому турнірі залишився вдома. У вирішальному поєдинку місцева «Львів’янка-ЛДУФК-СКІФ» зустріла відчайдушний опір волейболісток чернівецької «Буковинки». Однак у кульмінаційний момент нерви у львівських спортсменок виявилися міцнішими, і вони святкували перемогу – 3:2.

Прес-служба ФВУ

Источник