Вітаємо Романа ЧЕРНЕГУ!

16:05 | 01 ноября 2018
  Вітаємо Романа ЧЕРНЕГУ!  Сьогодні поздоровлення із Днем народження приймає член Опікунської ради ФВУ і великий шанувальник волейболу   Роман Тарасович запросто міг займатися своєю улюбленою справою, насправді далекою від волейболу.

 

Вітаємо Романа ЧЕРНЕГУ! 

Сьогодні поздоровлення із Днем народження приймає член Опікунської ради ФВУ і великий шанувальник волейболу

 

Роман Тарасович запросто міг займатися своєю улюбленою справою, насправді далекою від волейболу. Адже він – Заслужений юрист України, автор ряду монографій та наукових статей в галузі конституційного права і місцевого самоврядування, а також двох монографій у галузі державного управління. Крім того, нині Роман Чернега - голова Державної служби України з питань праці.

Проте насправді ця людина завжди активно пропагувала здоровий спосіб життя, особисто приділяючи чимало годин рідкого вільного часу гірськолижному спорту та плаванню. Усвідомлення же того, наскільки захопливими та видовищними є волейбольні баталії, до нього прийшло дещо пізніше. Але полонило його серце, як кажуть, раз і назавжди. Тож коли Роман Тарасович отримав пропозицію стати членом Опікунської ради ФВУ, яка займається вирішенням проблем задля покращення умов життєдіяльності нашого прекрасного виду спорту, він просто не міг залишитися осторонь.

Колектив Федерації волейболу України щиро вітає Романа Чернегу!

Источник