Чемпіонат EEVZA (дівчата U-16). Розпочали з впевненої перемоги

15:50 | 22 ноября 2018
  Чемпіонат EEVZA (дівчата U-16).

 

Чемпіонат EEVZA (дівчата U-16). Розпочали з впевненої перемоги 

У матчі з Азербайджаном українки дозволили суперницям набрати лише 20 очок

 

 

УКРАЇНА – АЗЕРБАЙДЖАН – 3:0

(25:7, 25:9, 25:4)

Для того, щоби здобути впевнену перемогу у стартовому матчі турніру, підопічним Юлії Якушевої знадобилося лише 45 хвилин. Напередодні змагань наставниця українських волейболісток підкреслила, що про команду Азербайджану їй нічого не відомо, тож грати доведеться, так би мовити, з чистого аркушу. Можливо, саме цей факт позначився, бо спочатку наші дівчата дещо нервували і припустилися кількох простих помилок. Проте коли в них, що називається, полетіла подача, то в суперниць виникли серйозні проблеми. А тут підключився ще й фірмовий український блок...

Таким чином, сценарій протистояння, образно кажучи, швидко обрав «синьо-жовтий» відтінок, і хоча Юлія Якушева частенько користалася ротацією, перевага її дівчат не зникала. У третьому сеті дійшло до того, що у Валерії Якушевої, певно, рука втомилася від результативних подач, які, зрештою, і підвели рису в цій зустрічі.

Отже, після шикарного старту збірна України залишила собі близько п’яти годин на відновлення до другого виходу на майданчик. О 19:00 на неї очікує «побачення» з командою Естонії.

Прес-служба ФВУ

Источник