Вітаємо Юлію БУЄВУ!

12:35 | 24 декабря 2018
  Вітаємо Юлію БУЄВУ!  Сьогодні поздоровлення з Днем народження приймає віце-президент ФВУ, начальник сектору ігрових олімпійських видів спорту департаменту олімпійського спорту Мінмолодьспорту України   Юлія Буєва добре відома волейбольній громаді, насамперед, як унікальний гравець.

 

Вітаємо Юлію БУЄВУ! 

Сьогодні поздоровлення з Днем народження приймає віце-президент ФВУ,

начальник сектору ігрових олімпійських видів спорту

департаменту олімпійського спорту Мінмолодьспорту України

 

Юлія Буєва добре відома волейбольній громаді, насамперед, як унікальний гравець. Вихованка столичного волейболу розпочинала свою кар’єру у місцевому «Соколі», після чого отримала запрошення до луганської «Іскри». Звідти й розпочалася шикарна серія здобутків цієї спортсменки: вона ставала неодноразовою чемпіонкою та призеркою України, Німеччини, Іспанії, Туреччини, Австрії, Росії, була бронзовим призером Ліги Чемпіонів (ЄКВ) та срібним призером Top Teams Cup (ЄКВ). Ну й, нарешті, Юлія Буєва є однією з небагатьох вітчизняних волейболісток, кому пощастило пограти на турнірі Олімпійських ігор. Сталося це у 1996 році в Атланті (США).

Чимало славетних досягнень є у нашої героїні також у найпрестижніших міжнародних ветеранських змаганнях. Причому тут, здається, крапку вона ставити аж ніяк не збирається...

Нині ж Юлія Вікторівна наполегливо працює на благо рідного волейболу в статусі віце-президента національної федерації та начальника сектору ігрових олімпійських видів спорту департаменту олімпійського спорту Мінмолодьспорту України. 

Колектив Федерації волейболу України приєднується до численних поздоровлень Юлії Вікторівні та щиро бажає їй здоров’я і щастя,

а також здійснення усіх спортивних та особистих мрій! 

Источник