Вітаємо Володимира ЛЕВКІВА!

10:05 | 06 марта 2019

Вітаємо Володимира ЛЕВКІВА! 

Сьогодні поздоровлення із 50-річним ювілеєм приймає член Виконкому ФВУ, 

голова Комісії студентського волейболу,

голова Львівської обласної федерації волейболу,

проректор Львівського державного університету фізичної культури 

У Львівському державному університеті фізичної культури Володимир ЛЕВКІВ, так би мовити, давно вже свій серед своїх. Колись він сам із відзнакою закінчив цей навчальний заклад, отримавши спеціальність викладача фізичної культури і тренера з волейболу. Потім працював тут аспірантом та викладачем, і саме тут захистив кандидатську дисертацію за темою: «Використання засобів української народної фізичної культури у фізичному вихованні дітей молодшого шкільного віку». Зрештою, здобув вчене звання доцента, став Заслуженим працівником фізичної культури і спорту України, Відмінником освіти... 

Але й про волейбол ніколи не забував. Саме завдяки зусиллям та організаторському таланту Володимира Левківа у Львові були запроваджені кілька цікавих турнірів для спортсменів різних вікових категорій, насамперед - серед школярів та студентів. І в тому, що нині місто Лева вважається одним із провідних центрів розвитку волейболу в Україні, є чимала заслуга і нашого ювіляра.  

Колектив ФВУ щиро вітає Володимира ЛЕВКІВА, бажає йому міцного здоров’я, щастя, благополуччя та щоденного гарного настрою!

Источник