Суперліга (чоловіки). Фінал. Новий чемпіонський злет «кажанів»

22:35 | 24 апреля 2019
  Суперліга (чоловіки).

 

Суперліга (чоловіки). Фінал. Новий чемпіонський злет «кажанів» 

У вирішальному протистоянні львів’яни зламали напрочуд впертий опір «Серця Поділля»

Переїзд фінальної серії до Вінниці апріорі прогнозував зовсім інший сценарій розвитку подій на майданчику, ніж відбувалися раніше у Львові. Тут уже рідні стіни та гаряча підтримка місцевих уболівальників добряче грали на користь «Серця Поділля». Втім, лише цього було замало. Підопічнім Валерія Копилова, щоби відродити так звану «золоту інтригу», і самим потребувалося будь-що продемонструвати волейбол значно якіснішого рівня у порівнянні з тим, в який вони зіграли на домашній арені «Барком-Кажанів». Причому, абсолютно в усіх аспектах – від подачі й до прийому. А разом із тим, якщо хочете, ще й розумніший. Інакше чемпіонський титул однозначно залишився б у представників міста Лева.

До честі вінничан, вони справді вийшли на майданчик із настроєм, ніби на останній бій у житті. І викладалися на тому майданчику із максимальною самовідданістю, демонструючи дива стійкості характеру. Та коли вже здавалося, що психологічна перевага остаточно перейшла до «сердечок», «кажани» спромоглися повністю перебудувати власні дії та нанести жорсткий удар у відповідь. Потужний… Вирішальний… Чемпіонський…  

 

Матч №3

«СЕРЦЕ ПОДІЛЛЯ» - «БАРКОМ-КАЖАНИ» - 2:3

(25:23, 16:25, 31:29, 18:25, 7:15)

«Серце Поділля»: Сторожилов, Сидоренко (к, 10 очок), Терещук (10), Горбенко (19), Слинчук (8), Руденко (14); Фомін (л), Остроумов (л), Лизанець (2), Босенко (2), Олійниченко, Дорош, Кушнір. Тренер – Валерій КОПИЛОВ.

«Барком-Кажани»: Шевченко (11), Гладенко (14), Євстратов (2), Кісілюк (к, 17), Семенюк (21), Томин (29); Брова (л), Богатирьов (1), Головень, Паласюк. Тренер – Угіс КРАСТІНЬШ.

Тривалість матчу: 124 хв. (26+22+35+27+14).

Судді: Медвідь (Запоріжжя), Ковальчук (Луцьк). 

Кращі гравці (за версією ФВУ): Семенюк – Руденко.

24 квітня. Вінниця. СК ВНМУ. 711 глядачів. 

Рахунок у серії - 0:3 (перші матчі - 0:3 і 0:3).  

 

Звіт про гру читайте трохи пізніше!

 

Источник