Володарі Суперкубка визначаться в Черкасах

18:20 | 09 сентября 2019
 Володарі Суперкубка визначаться в Черкасах    За традицією, матчі за Суперкубок України відбуваються восени, і сезон, що незабаром стартує, не стане винятком.  Володарі Суперкубка визначаться в Черкасах

 

 

За традицією, матчі за Суперкубок України відбуваються восени, і сезон, що незабаром стартує, не стане винятком. Також традиційно національна федерація вчергове проведе поєдинки за престижний трофей у новому місті.

 

Щоправда, свято волейболу під назвою «Суперкубок-2019» відбудеться у Черкасах, які вже були ареною його проведення у сезоні 2017-2018 років (у сезоні 2015-2016 це був Київ, у сезоні 2018-2019 – Луцьк), проте тамошній Палац спорту «Будівельник» цілком відповідає усім необхідним вимогам і є абсолютно нейтральним для всіх учасників. Тож недарма вибір зупинили саме на ньому.

 

Нагадаємо, що у чоловіків красень-кубок розіграють володар національного Кубка і переможець Суперліги минулого сезону - «Барком-Кажани» та срібний призер Кубка і Суперліги - «Серце Поділля». У жінок на майданчику зустрінуться мультипереможець усіх минулосезонних внутрішніх змагань - «Хімік» та срібний призер Кубка і бронзовий у Суперлізі – «Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ».

 

Обидва поєдинки відбудуться 9 листопада.

 

Прес-служба ГО ФВУ

Источник