Школярі вибирають волейбол!

18:50 | 30 октября 2019
 Школярі вибирають волейбол! Завдяки проекту eTwinning «TranSPORTing culture» дедалі більше молоді в Україні починає займатися нашим видом спорту   У рамках проекту навчальної програми Європейської комісії eTwinning «TranSPORTing culture» у Пісківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів (Полтавська обл.  Школярі вибирають волейбол!

Завдяки проекту eTwinning «TranSPORTing culture» дедалі більше молоді в Україні починає займатися нашим видом спорту 

 

У рамках проекту навчальної програми Європейської комісії eTwinning «TranSPORTing culture» у Пісківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів (Полтавська обл.) відбулася зустріч її учнів з президентом ФВУ Михайлом Мельником.

 

Взагалі, метою проекту є популяризація спорту і здорового способу життя, презентація сучасних видів спорту в Україні, обмін культурною спадщиною, співпраця зі школами-партнерами Європи. А, зокрема, учні-учасники проекту Пісківської ЗОШ займаються популяризацією саме волейболу, постійно беруть участь у різних змаганнях, відеоконференціях та інших заходах.

 

Зустріч з президентом ФВУ дала змогу школярам, що називається, з перших вуст отримати вичерпну інформацію про волейбол в Україні, зібрати достатньо інформації та матеріалів для розвитку проекту.

 

У свою чергу, Михайло Мельник щиро подякував дітям за справжню любов до волейболу, а також тепло привітав вчителя цієї школи Іллю Мельничука, який привив любов до прекрасного виду спорту практично всьому педагогічному колективу!

 

 

 

 

Источник