Кубок України. 3-й етап. Увага, жеребкування!

15:05 | 16 декабря 2019
Кубок України. Кубок України. 3-й етап.  Увага, жеребкування!

19 грудня 8 жіночих та 13 чоловічих команд дізнаються, із ким саме суперничатимуть за вихід до наступного кола турніру 

 

Жеребкування 3-го етапу національного Кубка, за вже приємною традицією, відбудеться в актовому залі профільного Міністерства (м. Київ, вул. Еспланадна, 42) і, за не менш приємною традицією, у святковій атмосфері та за участю почесних гостей.

 

Нагадаємо, що у цьому раунді престижних змагань зіграють 8 жіночих команд - СК «Прометей», «Хімік», «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ», «Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ», «Університет-ШВСМ», «Волинь-Університет-ОДЮСШ», «Білозгар-Медуніверситет» та ВК «Полтавчанка», а також 13 чоловічих – «Барком-Кажани», «Серце Поділля», ВК «МХП-Вінниця», «Житичі-ЖНАЕУ», «Юракадемія», «Буревісник-ШВСМ», ВК «Бахмут-ШВСМ», ВК «Політехнік-Одеса», «ШВСМ-СумДУ», ВК «Покуття», «Епіцентр-Подоляни», ВК «Нікополь» та ВК «Решетилівка».

 

Зрозуміло, що у жінок ситуація більш серйозна, адже мова йде вже про потрапляння безпосередньо до «Фіналу чотирьох». Вісімка претендентів буде розбита на два квартети, і по двоє щасливчиків з кожного якраз і отримають туди перепустки. 

У чоловіків же 13 претендентів розподіляться у чотири групи (у трьох – по три команди, в одній – чотири), і до наступного раунду також вийдуть по двоє найсильніших.

 

Залишається додати, що пряму онлайн-трансляцію церемонії жеребкування можна буде споглядати на офіційній сторінці ФВУ у You-Tube, а також на сайті Xsport. Отже, підключайтеся 19 грудня о 13-й годині!

 

Прес-служба ГО ФВУ

Источник