Кубок України. 3-й етап. Під знаком суцільної інтриги

16:20 | 19 декабря 2019
Кубок України. Кубок України. 3-й етап.  Під знаком суцільної інтриги

У жінок піде боротьба за путівки до «Фіналу чотирьох», у чоловіків – за вихід до передостаннього раунду турніру 

 

В актовому залі профільного Міністерства відбулося жеребкування 3-го раунду національного Кубка. Нагадаємо, що дізнатися своїх суперників очікували 8 жіночих та 13 чоловічих команд. Зрештою, перші були розподілені на два квартети, і по двоє щасливчиків з них отримають прямі путівки до «Фіналу чотирьох». Другі ж розподілилися у чотири групи (у трьох – по три команди, в одній – чотири), і до наступного раунду також вийдуть по двоє найсильніших…

 

За приємною традицією, участь у церемонії жеребкування взяли почесні гості. Так, зокрема, долю жіночих колективів вирішувала рука генерального продюсера телеканалу Xsport Дмитра Лазуткіна, а чоловічих - голови Арбітражної комісії ФВУ Олексія Скібіцького. Що вони у підсумку «нажеребкували» - судіть самі… 

 

ЖІНКИ (14-17 січня)

 

ГРУПА Ж (матчі відбудуться у Запоріжжі): «Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ» (Запоріжжя), «Волинь-Університет-ОДЮСШ» (Луцьк), «Хімік» (Южне), ВК «Полтавчанка» (Полтава).

 

ГРУПА З (матчі відбудуться у Кам’янському): СК «Прометей» (Кам’янське), «Білозгар-Медуніверситет» (Вінниця), «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» (Тернопіль), «Університет-ШВСМ» (Чернігів).

 

 

ЧОЛОВІКИ (9-12 січня)

 

ГРУПА Л (матчі відбудуться у Бахмуті): «Юракадемія» (Харків), «Буревісник-ШВСМ» (Чернігів), ВК «Політехнік-Одеса» (Одеса), ВК «Бахмут-ШВСМ» (Бахмут).

 

ГРУПА М (матчі відбудуться у Житомирі): «Барком-Кажани» (Львів), «Житичі-ЖНАЕУ» (Житомир), «Епіцентр-Подоляни» (Городок, Хмельницька обл.).

 

ГРУПА Н (матчі відбудуться у Сумах): «Серце Поділля» (Вінниця), ВК «Покуття» (Снятин, Івано-Франківська обл.), «ШВСМ-СумДУ» (Суми).  

 

ГРУПА О (матчі відбудуться у Полтаві): ВК «МХП-Вінниця» (Тростянець), ВК «Решетилівка» (Решетилівка, Полтавська обл.), ВК «Нікополь» (Нікополь).

 

Як бачимо, фактично в кожній групі можна виокремити фаворитів, але насправді все далеко не так просто. Адже навіть у поточному турнірі вже траплялися несподіванки, тож на вирішальних етапах змагань цілком вірогідно боротьба буде ще більш захопливою та непередбачуваною. Ну, а перемагають нехай найсильніші!

 

Прес-служба ГО ФВУ

Источник