Вітаємо Василя ЧУЖАКА!

15:05 | 21 июня 2020
 Вітаємо Василя ЧУЖАКА! «Ескулапу» жіночої збірної України присвоєно звання «Заслужений лікар України»     21 червня – День медичного працівника.  Вітаємо Василя ЧУЖАКА!

«Ескулапу» жіночої збірної України присвоєно звання «Заслужений лікар України» 

   

21 червня – День медичного працівника. І, певно, саме сьогодні, як ніколи, громадськість усвідомлює, наскільки важливою і наскільки важкою є його повсякденна сумлінна праця, що спрямована на виключно благородну мету – повертати людям здоров’я, а дуже часто – і рятувати життя. Інколи, при цьому, жертвуючи власним життям…

 

Тому, звичайно ж, у День професійного свята нашим медикам також хочеться побажати, насамперед, міцного здоров’я та непробивного імунітету. А ще – щастя, поваги, професійної вдачі та життєвого достатку!

 

Нам дуже приємно відзначити, що серед медпрацівників є чимало таких, хто самовіддано піклується і про здоров’я волейболістів. І ще більш приємно, що їхні старання винагороджуються також на державному рівні. Так, зокрема, Указом Президента України №241/2020, за значний особистий внесок у розвиток вітчизняної системи охорони здоров’я та надання кваліфікованої медичної допомоги звання «Заслужений лікар України» було присвоєно ЧУЖАКУ Василю Івановичу – завідувачеві відділення Івано-Франківської клінічної лікарні №1 і водночас – «ескулапу» жіночої збірної України.

 

Щиро вітаємо і, як кажуть, так тримати!

 

На фото Василь ЧУЖАК стоїть другий праворуч

Источник