Ліга чемпіонів (жінки). 2-й кваліфайн раунд. Тепер на черзі – Кубок ЄКВ і «Галатасарай»

09:50 | 08 октября 2020
Ліга чемпіонів (жінки). Ліга чемпіонів (жінки). 2-й кваліфікаційний раунд.  Тепер на черзі – Кубок ЄКВ і «Галатасарай»

«Проскочити» потужний «Скандіччі» підопічним Євгена Ніколаєва не вдалося 

 

Хоч як прикро, але зачепитися за свій шанс у протистоянні з одним із реальних претендентів на перемогу в усьому турнірі «Хіміку» не вдалося. Занадто різний кадровий потенціал, на сьогоднішній день, є в українського та італійського клубів. Зрозуміло. що на користь останнього. Тож дива не сталося. і южненська команда буде змушена продовжити свої виступи на євроарені тепер уже в Кубку ЄКВ…

 

2-й МАТЧ

 

«ХІМІК» - «СКАНДІЧЧІ» (Італія) – 0:3 (16:25, 19:25, 11:25)


«Хімік»: Скрипак (2), Еммель (3), Микитюк, Хобер (12), Бойко (3), Маєвська (5); Нємцева (л), Сінгх (л), Снід (3), Яковчук (1), Великоконь, Степановська. Тренер – Євген НІКОЛАЄВ.

«Скандіччі»: Малінов (2), Кортні (9), Поповіч (7), Дрюньок (12), Стисяк (18), Лубіан (12); Мерло (л), Кароччі, Босетті, Марковіч (2), Чекконелло (2), Камера. Тренер – Массімо БАРБОЛІНІ. 

 

Судді: Петровіч (Сербія), Іванов (Болгарія).
Тривалість матчу: 71 хв. (23+27+21).

Кращі гравці (за версією ФВУ): Хобер - Лубіан/Стисяк.

7 жовтня. Скандіччі. PalaRiadoli. Без глядачів.

Перший матч - 0:3.

 

На відміну від першого матчу, у звітному підопічні Массімо Барболіні не дозволили собі розслабитися ні на мить. Лише брали невеличкий час на «розкачку» у кожній із партій. А далі в них ставалися потужні ривки, ініціаторами яких, насамперед, були височенні Магдалена Стисяк та Маріна Лубіан, котра у першій зустрічі участі не брала. Вони запросто «вистрілювали» навіть поверх блоків, на двох забезпечивши своїй команді добрих 30 очок.

 

Очевидно, наставник «Хіміка» Євген Ніколаєв ще до початку поєдинку добре усвідомлював, що до чого, тому не став задіювати на майданчику Катерину Фролову та Ганну Кириченко, натомість дав добряче награтися іншим волейболісткам. Зокрема, Євгенії Хобер та обом легіонерам. У підсумку українка стала найкращим бомбардиром «Хіміка» (хоча й із невиразним відсотком реалізації), а бразилійка Тайнара Еммель та американка Джасмін Снід показали, що справді спроможні добряче допомогти своїй новій команді в подальшому.

 

Сподіваємося, в тому числі і в Кубку ЄКВ, куди автоматично перемістився «Хімік» після невдач у протистоянні зі «Скандіччі». На стадії 1/16 цього турніру южненська команда поміряється силами з грандом турецького волейболу – «Галатасараєм», кольори якого, до речі, захищає діагональна збірної України Олеся Рихлюк. Перший матч заплановано на 10-12 листопада в Южному, повторний – за два тижні у Стамбулі…

 

Прес-служба ГО ФВУ

 

 

Источник