Вища ліга (чоловіки). Анонс 3-го туру. У центрі уваги – лідерські «розбірки»

00:05 | 14 ноября 2020
Вища ліга (чоловіки). Вища ліга (чоловіки). Анонс 3-го туру.  У центрі уваги – лідерські «розбірки»

«Фішкою» туру будуть очні дуелі тих, хто перебуває у верхній частині турнірної таблиці 

 

Після невеличкої паузи поновлюються змагання у чоловічій «вишці», де на даний момент панує неймовірна інтрига. Адже після перших двох турів учасники чемпіонату чітко поділилися на дві сімки, представники першої з яких однозначно спроможні продовжити боротьбу за потрапляння до «Фіналу чотирьох». Тому, зрозуміло, особливого значення набувають очні поєдинки за їхньою участю. А таких в анонсованому турі вистачає…

 

Насамперед, хочеться отримати відповідь на питання: локальне лідерство «Олюртранса» - це закономірність чи просто збіг обставин? Тож його протистояння з «Булавою» (15 листопада), яка теж не пасе у таблиці задніх і традиційно славиться спроможністю чудово зібратися в окремому поєдинку і здолати будь-кого, має стати достатньо захопливим.

 

Дещо простіше завдання апріорі стояло перед ВК «Покуття», оскільки його суперниками мали стати команди з нижньої групи в таблиці – «ШВСМ-СумДУ» і «Метеор-Інваспорт». Відповідно, за певних обставин, колектив із Снятина міг потіснити «Олюртранс» з лідируючої позиції. Проте, через відомі причини, обидва ці матчі були перенесені аж на кінець січня наступного року.

 

Зате дуелі ВК «Решетилівка» - «Хотинські козаки» (14 листопада) і ДСО-ЗУНУ – ВК «Дніпро» (20 листопада) мають стати реальністю значно скоріше. І обидві мають особливий принциповий підтекст, оскільки кожен із суперників прагне обов’язково пробитися до провідного квартету. Відповідно, від їхніх результатів пертурбації на вершині турнірної таблиці можуть стати достатньо суттєвими. Адже в таких випадках, як кажуть, мова йде одразу про шість очок. Тому нема сумнівів, що на майданчику вируватиме ще те дійство! Та й у деяких інших іграх панує повна непередбачуваність…

 

Звичайно, сподіваємося, що гравці усіх команд підходять до анонсованих матчів у доброму здоров’ї і, таким чином, спроможні продемонструвати на майданчику всі свої найліпші ігрові якості. Тож слідкуємо за всіма перипетіями разом!

 

Детальніше про календар матчів можна дізнатися за наступним посиланням…

 

http://uvf-web.dataproject.com/CompetitionMatches.aspx?ID=28&PID=72

 

Прес-служба ГО ФВУ

 

 

Источник