З Новвим Роком та Різдвом Христовим!!!

07:42 | 31 декабря 2014
Президент Асоціації спортивної боротьби Ельбрус Тедеєв привітав борцівське співтовариство з досягненнями 2014 року і побажав успіхів в 2015 «У плані фінансування рік був дуже не простий.

Президент Асоціації спортивної боротьби Ельбрус Тедеєв привітав борцівське співтовариство з досягненнями 2014 року і побажав успіхів в 2015

«У плані фінансування рік був дуже не простий. Багато федерацій зараз відмовляються від міжнародних поїздок, але нам вдалося виконати всі зобов"язання і перед міжнародною федерацією та на місцях.


Спільними зусиллями Асоціації спортивної боротьби, міністерства молоді та спорту України та Національного Олімпійського Комітету ми зуміли забезпечити спортсменів всім необхідним, починаючи від екіпіровки і закінчуючи організацією зборів і поїздок, причому не тільки для олімпійської команди, а й для молоді. Здорово відпрацював в цьому році тренерський штаб. Я вдячний тренерам на місцях, які з розумінням ставляться до фінансових проблем і незважаючи ні на що виховують перспективну молодь в областях.

Окремо хотів би подякувати колективу Асоціації спортивної боротьби - Діні Харенко, Тетяні Комарницький, Едуарду Носадчому, Андрію Яценко, Вірі Ніколаєнко, Олексію Барсукову, Нельсону Гайріяну. Наша згуртована команда працює синхронно, з повною віддачею - саме завдяки їх зусиллям Україна гідно представлена на міжнародній арені. Не можна не згадати про наших наставників збірних команд - Руслана Савлохова, Володимира Євонова і Артура Дзігасова! Величезне людське їм «спасибі», оскільки їх вклад не можливо переоцінити.

Кращим показником нашої роботи є той факт, що ми закінчили рік маючи в скарбничці золото чемпіонату світу, і бронзові медалі з вільної та греко-римської боротьби. Неймовірно радують успіхи наших кадетів - в кожному виді боротьби є чемпіони світу, безліч медалей різного ґатунку! Дуже наполегливо з самовіддачею працюють молодіжні збірні і впевнений, не за горами найпрестижніші п"єдестали.

Я щиро сподіваюся, що в 2015 всі наші борці зможуть реалізувати найсміливіші особисті амбіції, адже скоро Олімпіада і звичайно кожен спортсмен прагне прокласти собі шлях до Олімпу. Сподіваюся здійсняться мрії тренерів, які не покладаючи рук працюють, щоб їх підопічним вистачило сил, витривалості і технічного арсеналу для втілення найвищих цілей.

Напередодні Нового року і світлого свята Різдва Христова, в першу чергу хочу побажати всім миру у всій країні, у кожному будинку! А спортсменам і тренерам - терпіння, щоб у них ніколи не опускалися руки - наполеглива праця завжди в кінцевому результаті перетворює людину на чемпіона. Якщо, щось не склалося в минулому році - значить потрібно працювати ще більше і тоді підкоряться всі п"єдестали. Звичайно хотілося б, щоб у хлопців та дівчат обійшлося наступного року без травм.

Всім миру, добра, здоров"я, достатку хороших новин і золотих медалей !!!
До побажань приєднується керівництво Асоціації спортивної боротьби України: Перші віце-президенти - Олег Кравченко, Ростислав Щокін та Всеволод Кожемяко, віце-президенти - Олександр Камач, Євген Чертков, Руслан Савлохов, Джемал Джангобегов, Володимир Євонов і Олег Сазонов. »

Президент Асоціації спортивної боротьби України
Олімпійський чемпіон Ельбрус Тедеєв

Источник
Борьба вольная 18:50 | 17 января 2019 100 років Соборності - Юлія Ткач Борьба вольная 16:20 | 11 января 2019 Положення про єдину спортивну кваліфікацію України Борьба вольная 13:20 | 11 января 2019 Календар змагань 2019 Борьба вольная 23:05 | 30 декабря 2018 Борцівська Прем'єр Ліга відзначила кращих Борьба вольная 20:50 | 29 декабря 2018 Вітаємо Ігоря Жданова! Борьба вольная 11:50 | 29 декабря 2018 Результати меморіалу Володимира Стадника Борьба вольная 13:50 | 28 декабря 2018 Вітаємо з прийдешніми святами! Борьба вольная 15:50 | 26 декабря 2018 Рейтингові турніри 2019 року Борьба вольная 21:50 | 25 декабря 2018 ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ: WPL РОЗШИРЮЄ СВОЇ МЕЖІ! Борьба вольная 17:35 | 21 декабря 2018 Меморіал Стадника - онлайн-трансляція