В Києві відбудеться «Малий чемпіонат світу»

15:40 | 19 января 2016
Після невеличкої перерви в Київ повертається один з найпрестижніших міжнародних борцівських турнірів 12 лютого в столичному палаці спорту стартує Київський міжнародний турнір присвячений видатним борцям та тренерам.

Після невеличкої перерви в Київ повертається один з найпрестижніших міжнародних борцівських турнірів

12 лютого в столичному палаці спорту стартує Київський міжнародний турнір присвячений видатним борцям та тренерам. Це найвпливовіший турнір на вітчизняних теренах, турнір з історією та великим майбутнім. Щороку борці з цілого світу приїжджають в Україну, аби перевірити сили напередодні важливих стартів – чемпіонату Європи, а цього року турнір стане репетицією ліцензійних турнірів. Так наставники українських збірних команд будуть дивитися, хто гідний представляти Україну на континентальній першості та хто поїде завойовувати олімпійські путівки.

Київський Міжнародний турнір з 1994-го року вважається борцівською візитівкою України. Вітчизняна школа боротьби вважається однією з найпотужніших в світі, тому недивно, що виступити на київських килимах щороку приїздять найсильніші борці планети.

За останні роки стіни Палацу Спорту бачили перемоги та поразки майже всіх легендарних борців сучасності. Серфим Барзаков, Ельдар Куртанідзе, Сагідл Муртазалієв, Намік Абдулаєв, Том Еріксон, Бесік Кудухов, Ірбек Фарнієв, Хаджимурат Гатцалов, Сослан Кцоєв – ось далеко не повний перелік учасників та переможців турніру. А честь жовто-синього прапора, в різні роки, гідно захищали наші уславлені борці Ельбрус Тедеєв, Заза Зозіров, Ірина Мерлені, Василь Федоришин, Андрій Стадник, Катерина Бурмістрова...

Кожного разу глядачі стають свідками яскравих і несподіваних поєдинків. Кияни та гості міста, мають можливість на власні очі побачити сутички відомих титулованих спортсменів, подивитися рівень підготовки наших атлетів та відкрити для себе нові імена. Так вже легендарний олімпійський чемпіон Джордан Барроуз, спершу «засвітився» саме на київських килимах. А щодо вітчизняних борців, то всі вони, без винятку пройшли гарт КМТ. Завдяки надпотужному складу учасників, який щорічно збирає турнір - Київський Міжнародний швидко здобув славу «Малого чемпіонату світу».

Олімпійський цикл добігає кінця, а значить на килимі з"являться нові перспективні борці – нові претенденти на бразильське золото. Немає сумнівів, що невдовзі в Києві ми побачимо майбутніх олімпійських чемпіонів. Команди найсильніших борцівських країн везуть своїх кращих бійців в Київ. А на трибунах традиційно будуть присутні легендарні борці минулих років, ті завдяки кому Україна здобула славу в борцівському світі.

«Борис Сосланович Савлохов створив цей турнір в 1994 році, і турнір швидко зарекомендував себе, як одне з найпрестижніших змагань.- ділиться спогадами президент Асоціації спортивної боротьби Ельбрус Тедеєв - Я дуже гордий, що на Київський турнір приїжджають всі найвизначніші спортсмени сучасності. Українська гостинність нікого не залишає байдужим і гості з різних континентів завжди із задоволенням приїжджають в столицю України. На київському турнірі практично не буває спірних моментів. Ми дуже об"єктивно проводимо змагальний процес. Тут не буває упередженості. І гості цінують об"єктивність нашої суддівської бригади, тому для багатьох федерацій наш турнір завжди пріоритетний»

Стежте за підготовкою турніру на ukrwrestling.com – ми будемо тримати вас в курсі подій і невдовзі поділимось інформацією, кого з іменитих борців слід чекати в лютому!

Долучайтеся до події на сторінці фейсбук та запрошуйте друзів!

https://www.facebook.com/events/705878779549078/

Источник
Борьба вольная 18:50 | 17 января 2019 100 років Соборності - Юлія Ткач Борьба вольная 16:20 | 11 января 2019 Положення про єдину спортивну кваліфікацію України Борьба вольная 13:20 | 11 января 2019 Календар змагань 2019 Борьба вольная 23:05 | 30 декабря 2018 Борцівська Прем'єр Ліга відзначила кращих Борьба вольная 20:50 | 29 декабря 2018 Вітаємо Ігоря Жданова! Борьба вольная 11:50 | 29 декабря 2018 Результати меморіалу Володимира Стадника Борьба вольная 13:50 | 28 декабря 2018 Вітаємо з прийдешніми святами! Борьба вольная 15:50 | 26 декабря 2018 Рейтингові турніри 2019 року Борьба вольная 21:50 | 25 декабря 2018 ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ: WPL РОЗШИРЮЄ СВОЇ МЕЖІ! Борьба вольная 17:35 | 21 декабря 2018 Меморіал Стадника - онлайн-трансляція